Terug naar Portfolio

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

Gepubliceerd op:
Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Webshop en webdesign Kolham/Hoogezand: Apkeizer

Ap Keizer Reinigingstechnieken wilde een nieuwe website. Naast een vernieuwde lay-out wenste de groothandel in reinigingstechnieken een webshop die is gekoppeld aan  CRM-systeem Snelstart. Hiermee kunnen vaste klanten inloggen met hun klantcode en online bestellen. Bestellingen worden volautomatisch digitaal verwerkt en gefactureerd. De webshop importeert producten rechtstreeks vanuit Snelstart.

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via de website. Zij krijgen daarop een klantcode toegewezen, waarmee zij gelijk als klant in de CRM database van het bedrijf staan geregistreerd. En waarmee zij gelijk kunnen bestellen.

Online betalen

Het is mogelijk om op de nieuwe webshop online te betalen. Daarvoor is iDeal geïmplementeerd. Ook blijft bestellen op rekening mogelijk voor klanten waarmee Ap Keizeer Reinigingstechnieken hierover een overeenkomst heeft.

 

Gebruiksvriendelijk

Bij de bouw van de nieuwe site en webshop stond gebruiksvriendelijkheid centraal, zowel voor de klanten, bezoekers als medewerkers van het bedrijf. Klanten in de drie noordelijke provincies kunnen hun bestellingen gratis laten afleveren. Hiervoor kunnen klanten al kiezen bij het bestellen.

Responsive

De de site is responsive: de lay out is daarmee optimaal voor elk apparaat, van de kleinste smartphone tot het grootste beeldscherm. Zelfs de webshop is mobiel perfect te bekijken en gebruiken.

Bekijk website www.apkeizer.nl

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

NC-websites bouwt website ilikedeals.nl met directe koppeling naar social media

Via de website ilikedeals.nl kunnen bedrijven zich profileren met acties op social media, vooral Facebook. NC-websites zocht samen met deze opdrachtgever naar de voor bezoekers aantrekkelijkste en beste manier om zo veel mogelijk van hen de waardebonnen te laten innen. Resultaat is een innovatieve website met een zeer gebruiksvriendelijke koppeling met Facebook.

Lees het hele bericht