Terug naar Portfolio

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

Gepubliceerd op:
Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Uitstraling 

Het Groningse spa & health Fontana Bad Nieuweschans wilde een nieuwe website met een frisse, representatieve, feel good uitstraling. De site moest gebruiksvriendelijk worden en geschikt zijn voor elk apparaat, van desktop computer tot smartphone. Fontana koos daarbij voor een webbouwer in eigen regio met een frisse kijk op webbouw.

Online aanvraagsystemen

De Fontana-website is uitgerust met een drietal online aanvraagsystemen. Zo is er het volautomatische cadeaubonnensysteem, waarbij meerdere soorten cadeaubonnen online te bestellen zijn. Ook beschikt de site over een uitvoerig arrangementensysteem, waarbij de klant met een keuze uit vele mogelijkheden zijn persoonlijke arrangement samenstelt en aanvraagt. En dan is er nog de mogelijkheid voor het samenstellen van je geheel eigen Dagje Fontana. Met keuze uit de vele faciliteiten, ook voor groepen mensen die elk hun eigen programma willen samenstellen maar Fontana toch samen willen beleven. Aan de hand van digitale aanvragen voor arrangementen en Dagje Fontana maakt een van de Fontana-medewerkers de gewenste reserveringen voor klanten in orde. 

SEO

Veel gasten weten Fontana al te vinden via zoekmachines zoals Google. Dit promotie-instrument is van groot belang  voor het spa & health kuuroord in Bad Nieuweschans. NC-Websites optimaliseert dit verder dankzij een SEO vriendelijke structuur en optimale inzet van SEO tools zoals doordacht gebruik van keywords, metatitle, metadescription en snippets.

Adwords campagne

Aansluitend op de nieuwe site verzorgde NC-Websites voor Fontana een Google Adwords campagne. Daarbij adverteert Fontana doelgericht met arrangementen, producten en faciliteiten. Mensen die op internet zoeken naar gelegenheden om te ontspannen met een kuurbad en sauna’s, worden met de Adwords-advertenties van Fontana op hun wenken bediend.


Duitse website

Veel gasten van Fontana Bad Nieuweschans komen uit Duitsland. Kuurbaden is onder Duitse rust zoekers zeer populair. Daarom heeft NC Websites in nauwe samenwerking met Fontana ook een volledig Duitse site opgezet. Die is niet alleen Duitstalig maar ook qua SEO helemaal geoptimaliseerd voor Google.de.

Intranet

Exclusief voor intern gebruik is de website van Fontana uitgebreid met intranet. Dit wordt er achter de schermen gebruikt voor diverse vormen van interne communicatie. Zo vinden de medewerkers er foto’s en gegevens van collega’s en een verjaardagskalender. Dit alles maakt het werken bij Fontana leuker en gemakkelijker.

Bekijk de website van Fontana Bad Nieuweschans

Foto's