Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor รบ werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Privacy, verordening gegevensbescherming Masterclass voor klanten van NC-websites:

De laatste jaren zijn er veel regels bijgekomen over de inrichting van websites, webshops en op het gebied van privacy. Veel ondernemers hebben dit niet op orde. Daarom geeft NC Websites in samenwerking met twee gespecialiseerde juristen van REIN Advocaten & Adviseurs een Masterclass aan haar relaties. Tijdens de Masterclass wordt in het kort uitgelegd wat er de laatste tijd is gewijzigd, wat dit voor jouw onderneming betekent en krijg je praktische tips.

Let op! Wegens veel animo is de locatie veranderd, NC-websites heeft Cultuurhuis de Klinker - Rabozaal gekozen als nieuwe locatie.

 

Regels voor websites en webshops B2B & B2C!

Alle bedrijven die online producten of diensten aanbieden (of het nou gaat om een webshop voor kleding of een website van een restaurant/sportschool/wellness-centrum waarop je kunt reserveren) moeten voldoen aan veel regels. Heel veel websites/webshops hebben dit niet op orde. Dat geldt ook voor webshops met een keurmerk. Dit kan leiden tot hoge boetes. Ook kunnen klanten daardoor hun product tot 12 maanden na aflevering terugsturen (in plaats van 14 dagen)!

 

Privacy op de website

Ook zijn vrijwel alle websites verplicht informatie te verschaffen over de privacy van de bezoeker, door onder meer een privacystatement en vaak ook een cookiebanner. Ook dit is vaak niet op orde. Verder zijn  de regels rondom privacy veel strenger geworden door de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Alle organisaties moeten daaraan voldoen. De nieuwe regels zijn al van toepassing en vanaf 25 mei 2018 worden ze ook gehandhaafd. 

Een paar concrete voorbeelden waarom dit belangrijk is:

  • marketing zit steeds meer op het volgen en analyseren van geïnteresseerden. Dit mag niet (meer) onbeperkt en je moet je daarbij aan een aantal spelregels houden;
  • Moet een verbinding via de website versleuteld zijn? (SSL)
  • een werknemer heeft een groot recht op privacy op de werkvloer en de werkgever mag nauwelijks in de mails van de werknemer kijken;
  • alle organisaties delen persoonsgegevens (salaris, NAW-gegevens) met leveranciers (accountant, salarisverwerker, ICT-partner, etc.). Als organisatie ben je verplicht met deze leveranciers goede afspraken te maken;
  • organisaties verzamelen veel gegevens van klanten. De nieuwe regels schrijven voor dat het aantal medewerkers die gegevens kunnen inzien, beperkt moet zijn en dat gegevens minimaal gedeeld moeten worden. Softwaresystemen zijn er juist gericht om zoveel mogelijk gegevens te kunnen raadplegen, te kunnen koppelen en te kunnen delen. Dat bijt elkaar.

Veel ondernemers hebben het gevoel dat ze ‘niets meer mogen’ door de nieuwe regels en zien door de bomen het bos niet meer.

Wegens veel animo zijn we uitgeweken naar een grotere locatie, Cultuurhuis de Klinker Rabozaal:

 

Tijdens de masterclass leggen de juristen van REIN uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw onderneming wel voldoet aan de regels, zonder dat het je onderneming teveel belemmert of teveel rompslomp bezorgt.

Kom je ook naar onze gratis Masterclass?

Datum: Woensdag 13 december

Tijdstip: inloop vanaf 19:00, de lezing start om 19:30 uur en is rond 20:30 uur afgelopen. Daarna is er nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Locatie: Cultuurhuis de Klinker Winschoten

Prijs: Voor jou als NC-websites relatie GRATIS

Schrijf je hier in voor deze Masterclass op woensdagavond 13 december:


 

 

 

 

Meer zien?

Bekijk ons portfolio