Terug naar Nieuws

Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Gepubliceerd op:
Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Voor twintig openbare basisscholen in Oost-Groningen bouwen wij een nieuwe website. Al deze scholen zijn onderdeel van stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG), waarvoor wij eerder de website opleverden.

Elke school een eigen, uniek website

Elke school krijgt een eigen site, die door de school zelf helemaal naar wens is in te richten en aan te passen. Bij de bouw van de sites is de samenwerking met de individuele scholen erg prettig. Om zelf met de inhoud van de site aan de slag te kunnen, krijgen de teams van alle scholen een training op maat.

Pilotproject voor bouw websites

Het project begon met de ontwikkeling van een systeem met alle elementen die de scholen nodig hebben. Hiermee gingen wij eerst aan de slag op zes scholen. Op grond van deze pilot rolden wij een pakket uit dat bruikbaar is voor alle scholen.

SOOOG

Het systeem dat wij ontwikkelen, geeft scholen de ruimte voor een eigen aanpak en inhoud. Tegelijk hebben al deze sites de professionele uitstraling die past bij de samenwerking onder de vlag van SOOOG. Ook kan het overkoepelende stichtingsbestuur documenten automatisch doorplaatsen naar al de scholen. Zo is zowel beleidsinformatie en praktische informatie uniform, actueel en vindbaar.

Benieuwd naar de websites?

Bekijk de scholen in onze portfolio   Meer informatie over SOOOG

Online Succes is een keuze

Wil je online beter scoren? Meer leads, meer conversie, meer omzet? Ontdek met de tool Online Succes wie de B2B bezoekers zijn van je website. Dan kun je snel, direct en persoonlijk reageren. Zo verhoog je het rendement van je marketing en verkoop.

 

Lees het hele bericht

Welkom Ron!

Welkom bij de NC familie Ron! Ron komt per direct ons team versterken als Front-end developer, Ron is 2016, 2018 & 2019 winnaar van diverse awards van de The Global Game Jam Groningen. Gaaf om een nieuwe collega vanuit de Game industrie te mogen verwelkomen.

Lees het hele bericht