Terug naar Nieuws

Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Gepubliceerd op:
Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Voor twintig openbare basisscholen in Oost-Groningen bouwen wij een nieuwe website. Al deze scholen zijn onderdeel van stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG), waarvoor wij eerder de website opleverden.

Elke school een eigen, uniek website

Elke school krijgt een eigen site, die door de school zelf helemaal naar wens is in te richten en aan te passen. Bij de bouw van de sites is de samenwerking met de individuele scholen erg prettig. Om zelf met de inhoud van de site aan de slag te kunnen, krijgen de teams van alle scholen een training op maat.

Pilotproject voor bouw websites

Het project begon met de ontwikkeling van een systeem met alle elementen die de scholen nodig hebben. Hiermee gingen wij eerst aan de slag op zes scholen. Op grond van deze pilot rolden wij een pakket uit dat bruikbaar is voor alle scholen.

SOOOG

Het systeem dat wij ontwikkelen, geeft scholen de ruimte voor een eigen aanpak en inhoud. Tegelijk hebben al deze sites de professionele uitstraling die past bij de samenwerking onder de vlag van SOOOG. Ook kan het overkoepelende stichtingsbestuur documenten automatisch doorplaatsen naar al de scholen. Zo is zowel beleidsinformatie en praktische informatie uniform, actueel en vindbaar.

Benieuwd naar de websites?

Bekijk de scholen in onze portfolio   Meer informatie over SOOOG

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht