Terug naar Nieuws

Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Gepubliceerd op:
Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Voor twintig openbare basisscholen in Oost-Groningen bouwen wij een nieuwe website. Al deze scholen zijn onderdeel van stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG), waarvoor wij eerder de website opleverden.

Elke school een eigen, uniek website

Elke school krijgt een eigen site, die door de school zelf helemaal naar wens is in te richten en aan te passen. Bij de bouw van de sites is de samenwerking met de individuele scholen erg prettig. Om zelf met de inhoud van de site aan de slag te kunnen, krijgen de teams van alle scholen een training op maat.

Pilotproject voor bouw websites

Het project begon met de ontwikkeling van een systeem met alle elementen die de scholen nodig hebben. Hiermee gingen wij eerst aan de slag op zes scholen. Op grond van deze pilot rolden wij een pakket uit dat bruikbaar is voor alle scholen.

SOOOG

Het systeem dat wij ontwikkelen, geeft scholen de ruimte voor een eigen aanpak en inhoud. Tegelijk hebben al deze sites de professionele uitstraling die past bij de samenwerking onder de vlag van SOOOG. Ook kan het overkoepelende stichtingsbestuur documenten automatisch doorplaatsen naar al de scholen. Zo is zowel beleidsinformatie en praktische informatie uniform, actueel en vindbaar.

Benieuwd naar de websites?

Bekijk de scholen in onze portfolio   Meer informatie over SOOOG

Nieuw op LinkedIn: nodig nu ook je eigen contacten uit voor je bedrijfspagina

LinkedIn heeft groot nieuws: je kunt je persoonlijke contacten nu ook uitnodigen voor jouw bedrijfspagina. Zo bereik je snel en simpel een veel groter publiek met jouw verhaal.

Nodig je contacten uit voor je LinkedIn bedrijfspagina

Het was ons al vaak opgevallen: op LinkedIn kon je jouw eigen contacten niet uitnodigen voor je bedrijfspagina. Een gemiste kans. En plotseling was hij daar, in de e-mail van onze Lennart: een uitnodiging van een zakenrelatie (SecuSoft Security Software) om zijn bedrijf leuk te vinden. Lennart was blij verrast, want dit biedt prachtige kansen.

Lees het hele bericht

Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Met elkaar maken wij er wat moois van. Prettige samenwerking leidt tot prachtige resultaten. Zo ontwikkelden we samen met het team van Meilof Riks bv de unieke Revit BIM bibliotheek, waarmee klanten van Meilof Riks bv zeker weten dat hun ontwerp maakbaar is.

Lees het hele bericht