Terug naar Nieuws

Nieuw op LinkedIn: nodig nu ook je eigen contacten uit voor je bedrijfspagina

Gepubliceerd op:
Nieuw op LinkedIn: nodig nu ook je eigen contacten uit voor je bedrijfspagina

LinkedIn heeft groot nieuws: je kunt je persoonlijke contacten nu ook uitnodigen voor jouw bedrijfspagina. Zo bereik je snel en simpel een veel groter publiek met jouw verhaal.

Nodig je contacten uit voor je LinkedIn bedrijfspagina

Het was ons al vaak opgevallen: op LinkedIn kon je jouw eigen contacten niet uitnodigen voor je bedrijfspagina. Een gemiste kans. En plotseling was hij daar, in de e-mail van onze Lennart: een uitnodiging van een zakenrelatie (SecuSoft Security Software) om zijn bedrijf leuk te vinden. Lennart was blij verrast, want dit biedt prachtige kansen.

Wat houdt die nieuwe functie in?

Je kunt nu je persoonlijke contacten op LinkedIn uitnodigen om je bedrijfspagina te gaan volgen. Dit is een hele mooie, simpele manier om het publiek van je bedrijfspagina te vergroten met mensen uit jouw persoonlijke en zakelijke netwerk.

Waarom is dit zo’n mooie ontwikkeling?

LinkedIn is al heel lang bijzonder interessant voor bedrijven die B2B werken. Een grote kracht is dat je het beoogde publiek van online campagnes heel gericht kunt targeten, onder meer op branche, beroepsgroepen en regio. Nu kun je ook bekenden aan je publiek toevoegen, dat maakt je podium veel groter.

Kan iedereen hiervan gebruikmaken?

LinkedIn rolt deze mogelijkheid momenteel uit. Dit gebeurt gefaseerd. Naar verwachting is deze functie zeker binnen enkele weken voor iedereen beschikbaar.

Als de functie beschikbaar is dan ziet deze er zo uit:

Wat moet je doen om deze kansen te benutten?

Nodig zo veel mogelijk mensen uit je eigen netwerk om je bedrijf te volgen. En vraag je collega’s ook om dit te doen. Maar voordat je hiermee begint: zorg voor een sterke eerste indruk met een LinkedIn pagina die staat als een huis. Geef de pagina vorm in de huisstijl, zorg voor actuele, volledige informatie over je bedrijf, producten en diensten. En koppel al je medewerkers aan je bedrijfspagina.

Hoe kun je dit doen?

LinkedIn heeft geen geheimen voor Dennis en Jessy van ons online marketingteam. Zij helpen je graag verder bij het benutten van de kansen die LinkedIn biedt. Hoe je dat het beste kunt doen, verschilt van geval tot geval. Dennis en Jessy helpen je graag verder.

Wil je meer weten? Bel (0597) 870037 of e-mail dennis@nc-websites.nl.

Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Voor twintig openbare basisscholen in Oost-Groningen bouwen wij een nieuwe website. Al deze scholen zijn onderdeel van stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG), waarvoor wij eerder de website opleverden.

Lees het hele bericht

Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Met elkaar maken wij er wat moois van. Prettige samenwerking leidt tot prachtige resultaten. Zo ontwikkelden we samen met het team van Meilof Riks bv de unieke Revit BIM bibliotheek, waarmee klanten van Meilof Riks bv zeker weten dat hun ontwerp maakbaar is.

Lees het hele bericht