Terug naar Nieuws

NC-websites op bezoek bij hoofdkantoor Google Amsterdam

Gepubliceerd op:
NC-websites op bezoek bij hoofdkantoor Google Amsterdam

Vandaag beginnen onze Google Experts aan een 4-daagse Google Training op het hoofdkantoor van Google Nederland, de nieuwste weetjes en technieken om nog betere campagnes te kunnen bouwen.

 

Continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, NC-websites is het jonge en enthousiaste webdesignbureau die zich wil blijven verbeteren met haar diensten. Een mooie website is belangrijk, een goed werkende website nog belangrijker, vervolgens moet de online marketing campagne opgezet worden om er ook een winstgevende website van te maken!

Het kantoor in Amsterdam is geïnspireerd op de oude garage waar Larry Page en Sergey Brin het zoekbedrijf ooit hebben opgericht, 

De garage is gedecoreerd met Nederlandse objecten, de receptie heeft de vorm van een bakfiets en de plafonds lijken op stroopwafels.

Zijn we deze week opzoek naar een oplader voor de laptop? Dan kijken we even in de snackbar-muur, daar kunnen we computerbenodigdheden uit de muur trekken :) . Een typische Hollandse caravan op de 15e verdieping doet dienst als informele vergaderplek.

Bekijk hier de garage waar Google in is begonnen

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht