Terug naar Nieuws

NC-websites op bezoek bij hoofdkantoor Google Amsterdam

Gepubliceerd op:
NC-websites op bezoek bij hoofdkantoor Google Amsterdam

Vandaag beginnen onze Google Experts aan een 4-daagse Google Training op het hoofdkantoor van Google Nederland, de nieuwste weetjes en technieken om nog betere campagnes te kunnen bouwen.

 

Continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, NC-websites is het jonge en enthousiaste webdesignbureau die zich wil blijven verbeteren met haar diensten. Een mooie website is belangrijk, een goed werkende website nog belangrijker, vervolgens moet de online marketing campagne opgezet worden om er ook een winstgevende website van te maken!

Het kantoor in Amsterdam is geïnspireerd op de oude garage waar Larry Page en Sergey Brin het zoekbedrijf ooit hebben opgericht, 

De garage is gedecoreerd met Nederlandse objecten, de receptie heeft de vorm van een bakfiets en de plafonds lijken op stroopwafels.

Zijn we deze week opzoek naar een oplader voor de laptop? Dan kijken we even in de snackbar-muur, daar kunnen we computerbenodigdheden uit de muur trekken :) . Een typische Hollandse caravan op de 15e verdieping doet dienst als informele vergaderplek.

Bekijk hier de garage waar Google in is begonnen

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR MARKETING&COMMUNICATIE?Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan twaalf jaar met heel veel succes. We groeien door en daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken! Daarom is onze vraag: kom jij ons team versterken?

Lees het hele bericht

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR GRAFISCHE VORMGEVING?

Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan twaalf jaar met heel veel succes. We groeien door en daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken! Daarom is onze vraag: kom jij ons team versterken?

 

Lees het hele bericht