Terug naar Nieuws

NC-websites bouwt websites voor basisscholen in Oost-Groningen

Gepubliceerd op:
NC-websites bouwt websites voor basisscholen in Oost-Groningen

Welke behoeftes hebben basisscholen als het gaat om hun website? Dat onderzoeken wij in opdracht van Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG). Voor dit doel is er een werkgroep samengesteld met vertegenwoordigers van NC-websites en zes aangesloten basisscholen. 

Deze werkgroep kwam verschillende keren bij elkaar. Op basis van de uitkomsten van deze werkgroepsessies ontwikkelden wij een doordacht systeem. Dit bestaat uit een uniform concept waarbinnen alle scholen een unieke en herkenbare website krijgen, elk met een eigen kleurstelling, vormgeving en functies. Alle scholen die opereren onder de vlag van SOOOG kunnen zich aansluiten bij dit concept.

 

De volgende scholen doen mee aan de pilot:

  • obs De Noordkaap Oostwold & Midwolda
  • obs De Vlonder Wedde
  • obs Drieborg
  • obs De Tweemaster Winschoten
  • obs De Uilenburcht Beerta
  • samenwerkingsschool De Driesprong Vriescheloo

Op dit moment bouwen wij de websites van deze basisscholen. De eerste websites zijn nu inmiddels online:

 

Mei 2017 - Presentatie van de pilot aan alle openbare basisscholen in Oost-Groningen

De websites van de scholen krijgen verschillende leuke onderdelen. Waaronder bijvoorbeeld tientallen Google Streetviews:


 

 

Bewaren

Welkom Ron!

Welkom bij de NC familie Ron! Ron komt per direct ons team versterken als Front-end developer, Ron is 2016, 2018 & 2019 winnaar van diverse awards van de The Global Game Jam Groningen. Gaaf om een nieuwe collega vanuit de Game industrie te mogen verwelkomen.

Lees het hele bericht

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR MARKETING&COMMUNICATIE?Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan twaalf jaar met heel veel succes. We groeien door en daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken! Daarom is onze vraag: kom jij ons team versterken?

Lees het hele bericht