Terug naar Nieuws

Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Gepubliceerd op:
Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Met elkaar maken wij er wat moois van. Prettige samenwerking leidt tot prachtige resultaten. Zo ontwikkelden we samen met het team van Meilof Riks bv de unieke Revit BIM bibliotheek, waarmee klanten van Meilof Riks bv zeker weten dat hun ontwerp maakbaar is.

Revit BIM bibliotheek

Meilof Riks bv staat open voor onze ideeën en nieuwe online ontwikkelingen. In de unieke BIM-bibliotheek kunnen klanten hun eigen aluminium bouwproduct ontwerpen. Ze downloaden het bouwproduct dat ze willen, voeren hun eigen maatvoering in en hebben direct de zekerheid dat hun aluminium bouwproduct maakbaar is en voldoet aan alle geldende normen.

 

Website Meilof Riks bv

In 2018 bouwden wij de nieuwe website voor Meilof Riks bv. Dit deden we met elkaar. De contacten waren prettig en het team van Meilof Riks bv liet zien open te staan voor mooie, bruikbare online mogelijkheden, zowel op de website als in mailings en op social media. Iedereen werkt mee, petje af!

 

Benieuwd naar de Revit BIM bibliotheek?

BEKIJK DE REVIT BIM BIBLIOTHEEK 

Nieuw op LinkedIn: nodig nu ook je eigen contacten uit voor je bedrijfspagina

LinkedIn heeft groot nieuws: je kunt je persoonlijke contacten nu ook uitnodigen voor jouw bedrijfspagina. Zo bereik je snel en simpel een veel groter publiek met jouw verhaal.

Nodig je contacten uit voor je LinkedIn bedrijfspagina

Het was ons al vaak opgevallen: op LinkedIn kon je jouw eigen contacten niet uitnodigen voor je bedrijfspagina. Een gemiste kans. En plotseling was hij daar, in de e-mail van onze Lennart: een uitnodiging van een zakenrelatie (SecuSoft Security Software) om zijn bedrijf leuk te vinden. Lennart was blij verrast, want dit biedt prachtige kansen.

Lees het hele bericht

Nieuwe websites voor twintig openbare basisscholen

Voor twintig openbare basisscholen in Oost-Groningen bouwen wij een nieuwe website. Al deze scholen zijn onderdeel van stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG), waarvoor wij eerder de website opleverden.

Lees het hele bericht