Terug naar Nieuws

Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Gepubliceerd op:
Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Met elkaar maken wij er wat moois van. Prettige samenwerking leidt tot prachtige resultaten. Zo ontwikkelden we samen met het team van Meilof Riks bv de unieke Revit BIM bibliotheek, waarmee klanten van Meilof Riks bv zeker weten dat hun ontwerp maakbaar is.

Revit BIM bibliotheek

Meilof Riks bv staat open voor onze ideeën en nieuwe online ontwikkelingen. In de unieke BIM-bibliotheek kunnen klanten hun eigen aluminium bouwproduct ontwerpen. Ze downloaden het bouwproduct dat ze willen, voeren hun eigen maatvoering in en hebben direct de zekerheid dat hun aluminium bouwproduct maakbaar is en voldoet aan alle geldende normen.

 

Website Meilof Riks bv

In 2018 bouwden wij de nieuwe website voor Meilof Riks bv. Dit deden we met elkaar. De contacten waren prettig en het team van Meilof Riks bv liet zien open te staan voor mooie, bruikbare online mogelijkheden, zowel op de website als in mailings en op social media. Iedereen werkt mee, petje af!

 

Benieuwd naar de Revit BIM bibliotheek?

BEKIJK DE REVIT BIM BIBLIOTHEEK 

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht