Terug naar Nieuws

Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Gepubliceerd op:
Meilof Riks bv: mooi resultaat door prettige samenwerking

Met elkaar maken wij er wat moois van. Prettige samenwerking leidt tot prachtige resultaten. Zo ontwikkelden we samen met het team van Meilof Riks bv de unieke Revit BIM bibliotheek, waarmee klanten van Meilof Riks bv zeker weten dat hun ontwerp maakbaar is.

Revit BIM bibliotheek

Meilof Riks bv staat open voor onze ideeën en nieuwe online ontwikkelingen. In de unieke BIM-bibliotheek kunnen klanten hun eigen aluminium bouwproduct ontwerpen. Ze downloaden het bouwproduct dat ze willen, voeren hun eigen maatvoering in en hebben direct de zekerheid dat hun aluminium bouwproduct maakbaar is en voldoet aan alle geldende normen.

 

Website Meilof Riks bv

In 2018 bouwden wij de nieuwe website voor Meilof Riks bv. Dit deden we met elkaar. De contacten waren prettig en het team van Meilof Riks bv liet zien open te staan voor mooie, bruikbare online mogelijkheden, zowel op de website als in mailings en op social media. Iedereen werkt mee, petje af!

 

Benieuwd naar de Revit BIM bibliotheek?

BEKIJK DE REVIT BIM BIBLIOTHEEK 

Online Succes is een keuze

Wil je online beter scoren? Meer leads, meer conversie, meer omzet? Ontdek met de tool Online Succes wie de B2B bezoekers zijn van je website. Dan kun je snel, direct en persoonlijk reageren. Zo verhoog je het rendement van je marketing en verkoop.

 

Lees het hele bericht

Welkom Ron!

Welkom bij de NC familie Ron! Ron komt per direct ons team versterken als Front-end developer, Ron is 2016, 2018 & 2019 winnaar van diverse awards van de The Global Game Jam Groningen. Gaaf om een nieuwe collega vanuit de Game industrie te mogen verwelkomen.

Lees het hele bericht