Terug naar Nieuws

NC-websites ontwikkelt unieke zoekservice occasion Matchmaker voor BMW-dealers VMD Groep 

Gepubliceerd op:
NC-websites ontwikkelt unieke zoekservice occasion Matchmaker voor BMW-dealers VMD Groep 

 

Automobilisten vinden de occasion van hun dromen eenvoudig met Matchmaker. Voor de drie BMW-dealers van de VMD Groep ontwikkelden wij deze unieke zoekservice. Klanten kunnen exact laten weten wat zij zoeken. En kan een van de Noordelijke BMW-en Minidealers een tweedehands auto met die kenmerken leveren, dan krijgt de klant hiervan via e-mail direct bericht.

Hoe werkt de occasion Matchmaker?

Dagelijks komen er 2e hands auto’s binnen in de voorraad van de BMW- en Minidealers van de VMD Groep. Zit daar een auto bij met eigenschappen waarnaar een klant specifiek op zoek is, dan brengt Matchmaker die klant daarvan automatisch op de hoogte. En wil de klant deze berichten niet langer ontvangen, dan is afmelden heel eenvoudig. Gebruik van de VMD Groep Matchmaker is gratis en vrijblijvend.

Wat zijn de voordelen van Matchmaker?

Werkt eenvoudig

De VMD Groep heeft vele klanten die op zoek zijn naar een occasion met specifieke kenmerken. Voorheen moesten de salesmanagers van de dealers dit allemaal zelf in de gaten houden. De Matchmaker vereenvoudigt het maken van de match tussen auto en klant aanzienlijk.

Werkt snel en accuraat

Matchmaker bespaart de medewerkers van de VMD Groep veel tijd. De aangesloten dealers hoeven slechts eenmalig de gegevens van hun occasions in te voeren op de site. Matchmaker stelt vervolgens potentieel geïnteresseerde klanten automatisch op de hoogte. Het systeem werkt zeer accuraat: vergissen of vergeten is niet meer mogelijk.

Nieuwe klanten

Ook mensen die nog geen klant zijn bij de VMD Groep kunnen via de Matchmaker gratis een zoekopdracht uitzetten. Wordt er een match gemaakt, dan is de kans groot dat de VMD Groep er een nieuwe klant bij heeft.

 

Over de VMD Groep

De VMD Groep bestaat uit de BMW- en Minidealers Vriesendijk in Assen, Martinistad in Groningen en Dijker in Nieuwe Pekela. De VMD Groep heeft altijd meer dan 250 nieuwe auto’s en aantrekkelijk geprijsde occasions uit voorraad leverbaar. De deskundige medewerkers staan klaar voor zakelijke of particuliere klante om vragen vragen over bijvoorbeeld financiering, leasing of (duurzame) mobiliteitsoplossingen te beantwoorden. De premium producten en diensten worden er aan de man gebracht met respect, gelijkwaardigheid en transparantie.

 Benieuwd naar de VMD Matchmaker?

Bekijk de VMD Matchmaker

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht