Terug naar Nieuws

Google rangschikt mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten

Gepubliceerd op:
Google rangschikt mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten

Nu het internet steeds vaker vanaf een smartphone of tablet wordt bezocht, heeft Google bereikbaarheid en vindbaarheid vanaf deze apparaten als zeer belangrijk gekenmerkt. Hierdoor scoren websites die geschikt zijn voor mobiele gebruikers nu hoger in de zoekresultaten, dan websites zonder mobiele functie.

Zorg ervoor dat u uw eventuele hoge positie in de Google zoekresultaten niet kwijtraakt, door uw website nu geschikt te laten maken voor mobiele bezoekers!

Doe de check of uw website geschikt is voor mobiele apparaten via onderstaande knop

Check HIER of uw website al mobiel is!

Meer hierover lezen? Bekijk bijvoorbeeld ook http://nos.nl/artikel/2031486-google-geeft-mobiel-vriendelijke-sites-voorrang.html en  http://www.nu.nl/internet/4034227/google-past-mobiel-zoekalgoritme-fors.html

Ik ben nog niet mobiel, en nu?

Wij hebben de meeste klanten afgelopen jaar ingelicht over de belangen van een goede mobiele website, mocht u het nog niet voor elkaar hebben dan hebben wij hier natuurlijk een oplossing voor! 

Neem gerust contact met ons op! (0597 591039 of info@nc-websites.nl)

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht