Terug naar Corona updates

Corona update: Wij staan voor je klaar, juist in deze tijd

Gepubliceerd op:
Corona update: Wij staan voor je klaar, juist in deze tijd

De Coronacrisis treft Nederland hard. Iedereen doet al het mogelijke om de strijd tegen het virus te winnen. Ook wij doen het nu net even anders, om juist nu extra voor je klaar te staan. Al onze afspraken gaan gewoon door, maar nu telefonisch en via Skype. En hoewel een deel van ons team uit voorzorg thuis werkt, zijn wij gewoon te bereiken dankzij verschillende interactieve communicatiemiddelen. En wat voor ons geldt, geldt zeker ook voor onze klanten: online is onder deze omstandigheden belangrijker dan ooit.

Klaar voor de toekomst

Ondernemers kijken vooruit, ook in deze rotsituatie. Damage-control is het devies. Er zijn deuren gesloten, opdrachten en verkopen lopen terug. Naast economische schade levert dit ook ruimte en tijd op. Heerst in economische hoogtijdagen te vaak de waan van de dag? Dan is er nu misschien wel gelegenheid voor bezinning. Ruimte voor een stapje terug zodat je er straks weer drie vooruit kunt zetten. Nu al krijgen wij vragen van ondernemers, die na deze crisis klaar willen zijn voor de toekomst.

Hoe ben je straks klaar voor de toekomst? Lees hier de vijf belangrijkste vragen van onze klanten met bijbehorende antwoorden.

Hart van Nederland in Winschoten en Pekela

Bij NC zijn we hier stil van geworden, veel van onze klanten en bekenden die iets moois zeggen of doen. Vandaag vloog de drone tegen corona boven Winschoten.

Bekijk hieronder het filmpje van SBS6 

Lees het hele bericht

Speciaal voor de kleine ondernemer: Je eigen webshop beginnen met de hulp van ons!

Juist in deze tijd is het super belangrijk kleine ondernemers te steunen. Wij proberen ook ons steentje bij te dragen en hebben de afgelopen weken hard gewerkt om ons webshopsysteem zodanig te maken dat we deze snel en schaalbaar kunnen inzetten voor snackbars, restaurants, schoonheidsspecialisten, winkels en andere bedrijven. 

Lees het hele bericht