Terug naar Corona updates

Corona update: Wij staan voor je klaar, juist in deze tijd

Gepubliceerd op:
Corona update: Wij staan voor je klaar, juist in deze tijd

De Coronacrisis treft Nederland hard. Iedereen doet al het mogelijke om de strijd tegen het virus te winnen. Ook wij doen het nu net even anders, om juist nu extra voor je klaar te staan. Al onze afspraken gaan gewoon door, maar nu telefonisch en via Skype. En hoewel een deel van ons team uit voorzorg thuis werkt, zijn wij gewoon te bereiken dankzij verschillende interactieve communicatiemiddelen. En wat voor ons geldt, geldt zeker ook voor onze klanten: online is onder deze omstandigheden belangrijker dan ooit.

Klaar voor de toekomst

Ondernemers kijken vooruit, ook in deze rotsituatie. Damage-control is het devies. Er zijn deuren gesloten, opdrachten en verkopen lopen terug. Naast economische schade levert dit ook ruimte en tijd op. Heerst in economische hoogtijdagen te vaak de waan van de dag? Dan is er nu misschien wel gelegenheid voor bezinning. Ruimte voor een stapje terug zodat je er straks weer drie vooruit kunt zetten. Nu al krijgen wij vragen van ondernemers, die na deze crisis klaar willen zijn voor de toekomst.

Hoe ben je straks klaar voor de toekomst? Lees hier de vijf belangrijkste vragen van onze klanten met bijbehorende antwoorden.

Verzilver NU je kans om bovenaan te staan in Google!

NC-websites is de 1e Google Partner uit de regio. Wist je dat we al ruim 8 jaar Google Partner zijn? We hebben vanuit onze samenwerking met Google een actie op poten gezet om onze klanten te ondersteunen met een kickstart in deze moeilijke tijden

Lees het hele bericht

Online Ondernemend Oldambt

Onder het motto Kop d’r Veur troffen Oost-Groninger ondernemers uit uiteenlopende branches hun maatregelen. Vaak verrassend innovatief en creatief. Zij vertellen hier hun verhaal, als ondernemer maar vooral ook als mens. Met hun verhaal hopen zij een bron van inspiratie te zijn met een hoopvolle blik op een hopelijk gezonde en welvarende toekomst: ondernemend van Oldambt tot op het wereldwijde web. 

Lees het hele bericht