Terug naar Nieuws

Ben jij onze nieuwe front-end developer?

Gepubliceerd op:
Ben jij onze nieuwe front-end developer?

Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan tien jaar met heel  veel succes. We groeien door en hebben daarom nieuwe kracht nodig in ons team. Daarom is onze vraag: ben jij onze nieuwe front-end developer?

Wat tref jij aan bij ons?

Wij zijn NC-websites: een dynamische club die het hartstikke leuk vindt om mooie websites te bouwen en onze klanten te helpen met alles wat moet werken op het web. Als enige Google Partner van de regio lopen wij voorop in ontwikkelingen op het gebied van onder meer webbouw, webdesign, online marketing, SEO, content en webshops

Wat wij jou te bieden hebben?

Wij werken doorlopend aan mooie projecten voor MKB en organisaties in heel Noord-Nederland. Namens ons mag jij mooie dingen maken en uitdagende projecten ontwikkelen voor vele bedrijven van naam. Daarbij werk je op ontspannen, enthousiaste wijze samen met de rest van ons bevlogen team. En daarvoor krijg je een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat je moet kunnen?

Wij verwachten dat HTML, CSS, Javascript (jQuery) en MySQL weinig geheimen voor jou hebben. Jouw technisch inzicht strekt van code tot bedienen van een koffieautomaat. Met jouw grafisch inzicht kun je zelfstandig inspelen op het aanpassen en uitbouwen van bestaande websites. Je bent capabel om met een klant in gesprek te gaan, alle wensen door te nemen en deze te vertalen in een functioneel ontwerp van een webapplicatie. Je bent bestand tegen een gezonde dosis (flauwe) humor. 

Wil jij de volgende front-end developer van NC-websites worden? Stuur dan je CV en motivatie naar sander@nc-websites.nl ter attentie van Sander van der Veen. Wil je meer informatie over ons? Kijk dan op www.nc-websites.nl of bel (0597) 870037. 

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht