Terug naar Nieuws

Ben jij onze nieuwe front-end developer?

Gepubliceerd op:
Ben jij onze nieuwe front-end developer?

Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan tien jaar met heel  veel succes. We groeien door en hebben daarom nieuwe kracht nodig in ons team. Daarom is onze vraag: ben jij onze nieuwe front-end developer?

Wat tref jij aan bij ons?

Wij zijn NC-websites: een dynamische club die het hartstikke leuk vindt om mooie websites te bouwen en onze klanten te helpen met alles wat moet werken op het web. Als enige Google Partner van de regio lopen wij voorop in ontwikkelingen op het gebied van onder meer webbouw, webdesign, online marketing, SEO, content en webshops

Wat wij jou te bieden hebben?

Wij werken doorlopend aan mooie projecten voor MKB en organisaties in heel Noord-Nederland. Namens ons mag jij mooie dingen maken en uitdagende projecten ontwikkelen voor vele bedrijven van naam. Daarbij werk je op ontspannen, enthousiaste wijze samen met de rest van ons bevlogen team. En daarvoor krijg je een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat je moet kunnen?

Wij verwachten dat HTML, CSS, Javascript (jQuery) en MySQL weinig geheimen voor jou hebben. Jouw technisch inzicht strekt van code tot bedienen van een koffieautomaat. Met jouw grafisch inzicht kun je zelfstandig inspelen op het aanpassen en uitbouwen van bestaande websites. Je bent capabel om met een klant in gesprek te gaan, alle wensen door te nemen en deze te vertalen in een functioneel ontwerp van een webapplicatie. Je bent bestand tegen een gezonde dosis (flauwe) humor. 

Wil jij de volgende front-end developer van NC-websites worden? Stuur dan je CV en motivatie naar sander@nc-websites.nl ter attentie van Sander van der Veen. Wil je meer informatie over ons? Kijk dan op www.nc-websites.nl of bel (0597) 870037. 

Welkom Ron!

Welkom bij de NC familie Ron! Ron komt per direct ons team versterken als Front-end developer, Ron is 2016, 2018 & 2019 winnaar van diverse awards van de The Global Game Jam Groningen. Gaaf om een nieuwe collega vanuit de Game industrie te mogen verwelkomen.

Lees het hele bericht

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR MARKETING&COMMUNICATIE?Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan twaalf jaar met heel veel succes. We groeien door en daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken! Daarom is onze vraag: kom jij ons team versterken?

Lees het hele bericht