Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor รบ werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.
  Nieuwere berichten

Nieuws

Zeer verrassende deal voor NC-websites

NC-websites heeft een zeer verrassende zakendeal gesloten. De Winschoter webbouwer en Google Partner gaat de samenwerking aan met een internationale partij die zich nóg sterker op de Nederlandse markt wil richten.

Lees het hele bericht

NC-websites uitgenodigd op hoofdkantoor Google te Amsterdam

NC-websites op bezoek bij het hoofdkantoor Google in Amsterdam. NC-websites is de 1e Google Partner uit Oost-Groningen. Wij waren deze week uitgenodigd door Google om te praten over de nieuwste trends en innovaties voor aankomend jaar.

Lees het hele bericht

WPT

De website van WPT heeft een update gehad, de site is nu beschikbaar in 9 talen. Zit je taal er niet bij? Google Translate is zo ingebouwd dat je die gemakkelijk kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld Fries!

Lees het hele bericht

NC-websites krijgt eigen gezicht, maar blijft op nieuwe locatie dichtbij haar roots

WINSCHOTEN – Webbouwer en Google-specialist NC-websites heeft nu nog meer smoel. Eigenaar Lennart van der Zwan presenteert vol trots het gloednieuwe pand van zijn bedrijf aan de Engelstilstraat in Winschoten, recht tegenover restaurant Makedonia van zijn compagnon Ali Mamutosvski. Niet geheel toevallig dichtbij de roots, want een kleine tien jaar werkte NC-websites vanuit het kantoor op de bovenverdieping van het restaurant. Het nieuwe, prachtig ingerichte pand maakt NC-websites nog toegankelijker.

Lees het hele bericht

NC-websites gaat verhuizen

Na bijna 10 jaar is het tijd: daadwerkelijk begonnen op een kratje en 1 laptop is het nu tijd voor onze volgende stap. 

Lees het hele bericht

Nieuwe webmail interface

Voor de vakantiegangers die toch bij hun e-mail willen, gebruik de vernieuwde webmail! Heeft u hier vragen over? Dan horen wij deze graag.

Lees het hele bericht

WhatsApp nieuw op goedkopeschuur.nl, al dezelfde dag de eerste verkoop

De gloednieuwe WhatsApp-functie op de mobiele site goedkopeschuur.nl leidde al binnen een paar uur tot de eerste verkoop. De tool stond er nauwelijks op of eigenaar Rieks Rendering kreeg via WhatsApp een prijsaanvraag voor een overkapping. Binnen een paar uur was de deal rond.

Lees het hele bericht

Blog: Het bouwen van Meinardi

In deze Blog nemen we u mee tijdens de bouw van de nieuwe website/webwinkel van Meinardi. 

Lees het hele bericht

Staat uw website al klaar voor de feestdagen?

De feestdagen, een ideaal moment om even extra binnen te komen bij uw klanten, een: E-mailing, Facebookcampagne, website layout, kerstaanbieding etc. Denkt u er even aan? Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen!

Lees het hele bericht

Presentatie NC-websites Oogborrel 27 november

NC-Websites was de gastheer van de OOGborrel afgelopen vrijdag.

Lees het hele bericht

Oogborrel 27 november

Speciaal voor Oogleden: De borrel zal worden gehouden op vrijdag 27 november a.s. om 17.30 uur in het Rozenpaviljoen in Winschoten. Sponsor van deze borrel is NC-websites  

Lees het hele bericht

Innovatie: 360 graden video en foto's toegankelijk voor websites

Wij hebben en gebruiken de 1e 360 Spherical Camera in de wereld! Wilt u uw klanten verrassen met wel iets heel 'aparts'?  

Lees het hele bericht

Gezocht: Stagiaire grafische vormgeving regio Winschoten

Voor de aankomende stageperiode (februari 2016) is NC-websites opzoek naar een leerling: Grafische Vormgever regio Winschoten. 

Lees het hele bericht

3 & 4 november Promotiedagen Noord Nederland

Op dinsdag en woensdag 3 & 4 november vinden de Promotiedagen plaats; Het grootste zakelijke netwerkevenement van Noord-Nederland! Evenals voorgaande jaren is het team van NC-Websites hier aanwezig om u te voorzien van informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van websites.

Lees het hele bericht

Heerenzitting voetbaltoernooi Winschoten 2015

Bedankt allemaal voor de supersportieve en gezellige avond! Wij vanuit NC-Websites hebben er van genoten! Bekijk hier flink wat foto's!

Lees het hele bericht

Branding: Uw naamsbekendheid vergroten online

Vandaag hebben de Google Experts van NC-websites de Learn & Lounge event bij Google Nederland bijgewoond. Dit events is exclusief voor Google Partners met als doel de kennis te vergroten in een informele sfeer. Vandaag stond het "Online Adverteren in het Displaynetwerk" centraal. Kort samengevat: Ervoor zorgen dat je de juiste doelgroep te pakken ziet te krijgen op basis van persoonlijke kenmerken (leeftijd, internetgedrag, geslacht, interesses etc.) doormiddel van reclame. Deze doelgroep ga je gebruiken om je bedrijf of product bekend te maken. Het is de bewustwording, de 1e stap in het goed adverteren online. 

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten