Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Nieuws

NC-websites behaalt Mobile-Sites Certificering

Zo’n driekwart van het internetverkeer vindt plaats via smartphones. En dat percentage blijft stijgen. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid van mobiele websites is van groot belang. Is een site niet binnen 5 seconden geladen? Of kunnen bezoekers niet snel vinden wat ze vinden? Dan zijn ze weg. Daarom haalde NC-websites in Winschoten deze week het Google Mobile Sites Certificaat.

Lees het hele bericht

Steeds meer recensies, hoe kan dat?

Heb jij ook het gevoel dat veel meer klanten de laatste tijd Google Recensies plaatsen? Dat klopt! Hoe dat kan? Dat komt doordat Google het plaatsen van recensies op Android smartphones heel eenvoudig en proactief heeft gemaakt. Kort gezegd komt het erop neer dat de smartphone klanten direct na vertrek uit de zaak vraagt naar hun ervaring. Veel klanten reageren, dus het aantal recensies stijgt snel. Hoe kun je hier als bedrijf op inspelen? 

Lees het hele bericht

Foto's Beach Soccer 2017 Blauwestad

En hierbij de foto's van onze deelname aan Beach Soccer 2017 bedrijvencompetitie 

Lees het hele bericht

NC-websites bouwt websites voor basisscholen in Oost-Groningen

Welke behoeftes hebben basisscholen als het gaat om hun website? Dat onderzoeken wij in opdracht van Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG). Voor dit doel is er een werkgroep samengesteld met vertegenwoordigers van NC-websites en zes aangesloten basisscholen.  Deze werkgroep kwam verschillende keren bij elkaar. Op basis van de uitkomsten van deze werkgroepsessies ontwikkelden wij een doordacht systeem. Dit bestaat uit een uniform concept waarbinnen alle scholen een unieke en herkenbare website krijgen, elk met een eigen kleurstelling, vormgeving en functies. Alle scholen die opereren onder de vlag van SOOOG kunnen zich aansluiten bij dit concept.  

Lees het hele bericht

Dieper in uw statistieken: Hotjar Founding Member:

NC-websites heeft meegeholpen met het testen van internetsoftware Hotjar,  we hebben de 1e stappen van dit super interessante meetsoftware mee mogen maken. Hotjar is een tool die we op je website kunnen installeren waarbij we meer inzichten krijgen in het klikgedrag van uw bezoekers. 

Lees het hele bericht

Nieuw bij NC-websites: Google Streetview van uw bedrijf

Speciaal voor klanten van NC-websites! Je website is al prima voor elkaar, maar je zoekt iets extra’s? Een 360 graden foto zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Jouw klanten zullen een completer beeld krijgen van het bedrijf of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en leuk nieuws voor je klanten te creeeren. 

Lees het hele bericht

AWESOME! NC-websites Winschoten officieel backer van Font Awesome Amerika

Afgelopen 10 jaar hebben wij vele websites gebouwd met gebruik van de gave icoontjes van Font Awesome, hiermee maken we de websites nog duidelijker en mooier te maken. Font Awesome is een Amerikaans bedrijf dat via kickstarter webdesigners uit de hele wereld vroeg om bij te dragen aan het gloednieuwe Font Awesome 5.0 project  

Lees het hele bericht

Nieuwe foto's van het kantoor 2017

Bekijk hier een aantal leuke kiekjes van ons kantoor

Lees het hele bericht

Zeer verrassende deal voor NC-websites

NC-websites heeft een zeer verrassende zakendeal gesloten. De Winschoter webbouwer en Google Partner gaat de samenwerking aan met een internationale partij die zich nóg sterker op de Nederlandse markt wil richten.

Lees het hele bericht

NC-websites uitgenodigd op hoofdkantoor Google te Amsterdam

NC-websites op bezoek bij het hoofdkantoor Google in Amsterdam. NC-websites is de 1e Google Partner uit Oost-Groningen. Wij waren deze week uitgenodigd door Google om te praten over de nieuwste trends en innovaties voor aankomend jaar.

Lees het hele bericht

WPT

De website van WPT heeft een update gehad, de site is nu beschikbaar in 9 talen. Zit je taal er niet bij? Google Translate is zo ingebouwd dat je die gemakkelijk kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld Fries!

Lees het hele bericht

NC-websites krijgt eigen gezicht, maar blijft op nieuwe locatie dichtbij haar roots

WINSCHOTEN – Webbouwer en Google-specialist NC-websites heeft nu nog meer smoel. Eigenaar Lennart van der Zwan presenteert vol trots het gloednieuwe pand van zijn bedrijf aan de Engelstilstraat in Winschoten, recht tegenover restaurant Makedonia van zijn compagnon Ali Mamutosvski. Niet geheel toevallig dichtbij de roots, want een kleine tien jaar werkte NC-websites vanuit het kantoor op de bovenverdieping van het restaurant. Het nieuwe, prachtig ingerichte pand maakt NC-websites nog toegankelijker.

Lees het hele bericht

NC-websites gaat verhuizen

Na bijna 10 jaar is het tijd: daadwerkelijk begonnen op een kratje en 1 laptop is het nu tijd voor onze volgende stap. 

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten