Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor รบ werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Nieuws

Een privacydisclaimer samenstellen, welke cookies?

Met de aankomende AVG (25 mei) kunnen we ons voorstellen dat, als je nog geen privacydisclaimer online hebt staan, dat je graag wil weten welke cookies er op je website verzameld worden. Hier lees je welke wij standaard in je website inladen.

Lees het hele bericht

Ben jij onze nieuwe back-end developer (PHP)?

Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan tien jaar met heel  veel succes. We groeien door en hebben daarom nieuwe kracht nodig in ons team. Daarom is onze vraag: ben jij onze nieuwe back-end developer?

Lees het hele bericht

13 december, Masterclass was groot succes, gratis juridische quickscan

Er was enorm veel belangstelling voor de masterclass Nieuwe Regels Websites & Webshops, die wij op woensdag 13 december samen met REIN Advocaten hielden. De belangstelling was dermate groot dat wij de masterclass op het laatste moment moesten verplaatsen naar cultuurhuis De Klinker. 

Lees het hele bericht

Privacy, verordening gegevensbescherming Masterclass voor klanten van NC-websites:

De laatste jaren zijn er veel regels bijgekomen over de inrichting van websites, webshops en op het gebied van privacy. Veel ondernemers hebben dit niet op orde. Daarom geeft NC Websites in samenwerking met twee gespecialiseerde juristen van REIN Advocaten & Adviseurs  een Masterclass aan haar relaties. Tijdens de Masterclass wordt in het kort uitgelegd wat er de laatste tijd is gewijzigd, wat dit voor jouw onderneming betekent en krijg je praktische tips.

Lees het hele bericht

NC-websites behaalt Mobile-Sites Certificering

Zo’n driekwart van het internetverkeer vindt plaats via smartphones. En dat percentage blijft stijgen. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid van mobiele websites is van groot belang. Is een site niet binnen 5 seconden geladen? Of kunnen bezoekers niet snel vinden wat ze vinden? Dan zijn ze weg. Daarom haalde NC-websites in Winschoten deze week het Google Mobile Sites Certificaat.

Lees het hele bericht

Steeds meer recensies, hoe kan dat?

Heb jij ook het gevoel dat veel meer klanten de laatste tijd Google Recensies plaatsen? Dat klopt! Hoe dat kan? Dat komt doordat Google het plaatsen van recensies op Android smartphones heel eenvoudig en proactief heeft gemaakt. Kort gezegd komt het erop neer dat de smartphone klanten direct na vertrek uit de zaak vraagt naar hun ervaring. Veel klanten reageren, dus het aantal recensies stijgt snel. Hoe kun je hier als bedrijf op inspelen? 

Lees het hele bericht

Foto's Beach Soccer 2017 Blauwestad

En hierbij de foto's van onze deelname aan Beach Soccer 2017 bedrijvencompetitie 

Lees het hele bericht

NC-websites bouwt websites voor basisscholen in Oost-Groningen

Welke behoeftes hebben basisscholen als het gaat om hun website? Dat onderzoeken wij in opdracht van Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG). Voor dit doel is er een werkgroep samengesteld met vertegenwoordigers van NC-websites en zes aangesloten basisscholen.  Deze werkgroep kwam verschillende keren bij elkaar. Op basis van de uitkomsten van deze werkgroepsessies ontwikkelden wij een doordacht systeem. Dit bestaat uit een uniform concept waarbinnen alle scholen een unieke en herkenbare website krijgen, elk met een eigen kleurstelling, vormgeving en functies. Alle scholen die opereren onder de vlag van SOOOG kunnen zich aansluiten bij dit concept.  

Lees het hele bericht

Dieper in uw statistieken: Hotjar Founding Member:

NC-websites heeft meegeholpen met het testen van internetsoftware Hotjar,  we hebben de 1e stappen van dit super interessante meetsoftware mee mogen maken. Hotjar is een tool die we op je website kunnen installeren waarbij we meer inzichten krijgen in het klikgedrag van uw bezoekers. 

Lees het hele bericht

Nieuw bij NC-websites: Google Streetview van uw bedrijf

Speciaal voor klanten van NC-websites! Je website is al prima voor elkaar, maar je zoekt iets extra’s? Een 360 graden foto zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Jouw klanten zullen een completer beeld krijgen van het bedrijf of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en leuk nieuws voor je klanten te creeeren. 

Lees het hele bericht

AWESOME! NC-websites Winschoten officieel backer van Font Awesome Amerika

Afgelopen 10 jaar hebben wij vele websites gebouwd met gebruik van de gave icoontjes van Font Awesome, hiermee maken we de websites nog duidelijker en mooier te maken. Font Awesome is een Amerikaans bedrijf dat via kickstarter webdesigners uit de hele wereld vroeg om bij te dragen aan het gloednieuwe Font Awesome 5.0 project  

Lees het hele bericht

Nieuwe foto's van het kantoor 2017

Bekijk hier een aantal leuke kiekjes van ons kantoor

Lees het hele bericht

Zeer verrassende deal voor NC-websites

NC-websites heeft een zeer verrassende zakendeal gesloten. De Winschoter webbouwer en Google Partner gaat de samenwerking aan met een internationale partij die zich nóg sterker op de Nederlandse markt wil richten.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten