Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Nieuws

Nieuw bij NC-websites: Google Streetview van uw bedrijf

Speciaal voor klanten van NC-websites! Je website is al prima voor elkaar, maar je zoekt iets extra’s? Een 360 graden foto zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Jouw klanten zullen een completer beeld krijgen van het bedrijf of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en leuk nieuws voor je klanten te creeeren. 

Lees het hele bericht

AWESOME! NC-websites Winschoten officieel backer van Font Awesome Amerika

Afgelopen 10 jaar hebben wij vele websites gebouwd met gebruik van de gave icoontjes van Font Awesome, hiermee maken we de websites nog duidelijker en mooier te maken. Font Awesome is een Amerikaans bedrijf dat via kickstarter webdesigners uit de hele wereld vroeg om bij te dragen aan het gloednieuwe Font Awesome 5.0 project  

Lees het hele bericht

Zeer verrassende deal voor NC-websites

NC-websites heeft een zeer verrassende zakendeal gesloten. De Winschoter webbouwer en Google Partner gaat de samenwerking aan met een internationale partij die zich nóg sterker op de Nederlandse markt wil richten.

Lees het hele bericht

NC-websites uitgenodigd op hoofdkantoor Google te Amsterdam

NC-websites op bezoek bij het hoofdkantoor Google in Amsterdam. NC-websites is de 1e Google Partner uit Oost-Groningen. Wij waren deze week uitgenodigd door Google om te praten over de nieuwste trends en innovaties voor aankomend jaar.

Lees het hele bericht

WPT

De website van WPT heeft een update gehad, de site is nu beschikbaar in 9 talen. Zit je taal er niet bij? Google Translate is zo ingebouwd dat je die gemakkelijk kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld Fries!

Lees het hele bericht

NC-websites krijgt eigen gezicht, maar blijft op nieuwe locatie dichtbij haar roots

WINSCHOTEN – Webbouwer en Google-specialist NC-websites heeft nu nog meer smoel. Eigenaar Lennart van der Zwan presenteert vol trots het gloednieuwe pand van zijn bedrijf aan de Engelstilstraat in Winschoten, recht tegenover restaurant Makedonia van zijn compagnon Ali Mamutosvski. Niet geheel toevallig dichtbij de roots, want een kleine tien jaar werkte NC-websites vanuit het kantoor op de bovenverdieping van het restaurant. Het nieuwe, prachtig ingerichte pand maakt NC-websites nog toegankelijker.

Lees het hele bericht

NC-websites gaat verhuizen

Na bijna 10 jaar is het tijd: daadwerkelijk begonnen op een kratje en 1 laptop is het nu tijd voor onze volgende stap. 

Lees het hele bericht

Nieuwe webmail interface

Voor de vakantiegangers die toch bij hun e-mail willen, gebruik de vernieuwde webmail! Heeft u hier vragen over? Dan horen wij deze graag.

Lees het hele bericht

WhatsApp nieuw op goedkopeschuur.nl, al dezelfde dag de eerste verkoop

De gloednieuwe WhatsApp-functie op de mobiele site goedkopeschuur.nl leidde al binnen een paar uur tot de eerste verkoop. De tool stond er nauwelijks op of eigenaar Rieks Rendering kreeg via WhatsApp een prijsaanvraag voor een overkapping. Binnen een paar uur was de deal rond.

Lees het hele bericht

Blog: Het bouwen van Meinardi

In deze Blog nemen we u mee tijdens de bouw van de nieuwe website/webwinkel van Meinardi. 

Lees het hele bericht

Staat uw website al klaar voor de feestdagen?

De feestdagen, een ideaal moment om even extra binnen te komen bij uw klanten, een: E-mailing, Facebookcampagne, website layout, kerstaanbieding etc. Denkt u er even aan? Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen!

Lees het hele bericht

Presentatie NC-websites Oogborrel 27 november

NC-Websites was de gastheer van de OOGborrel afgelopen vrijdag.

Lees het hele bericht

Oogborrel 27 november

Speciaal voor Oogleden: De borrel zal worden gehouden op vrijdag 27 november a.s. om 17.30 uur in het Rozenpaviljoen in Winschoten. Sponsor van deze borrel is NC-websites  

Lees het hele bericht

Innovatie: 360 graden video en foto's toegankelijk voor websites

Wij hebben en gebruiken de 1e 360 Spherical Camera in de wereld! Wilt u uw klanten verrassen met wel iets heel 'aparts'?  

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten