NC-App

Het gebruik van de NC-App is gratis voor websites die worden gehost met onze nieuwe type hostingpakketten. Hoe weet je of je een nieuw hostingpakket hebt? Kijk op je nota voor de hosting, je herkent het nieuwe hostingpakket aan de volgende omschrijving: 

Small Hosting 2018- kleine impact op de server -
Webhosting - SSL certifcaat - NCCMS

of
Small Hosting 2019- kleine impact op de server -
Webhosting - SSL certifcaat - NCCMS


Heb je niet het nieuwe hostingpakket? Dan kunnen we je website overzetten. Hiervoor zijn wel wat aanpassingen nodig. We vertellen je hier graag meer over en geven, waar nodig, direct een vaste prijs. Lees hieronder meer over onze NC App.

Beheer je website op je smartphone

Een unieke extra service van NC-websites: De expertise van je webbouwers en online marketeers "In the Pocket".

De NC-app: alle online tools voor je bedrijf in één overzichtelijke, gebruiksvriendelijke app op je smartphone. Altijd exact inzicht in het online presteren van jouw bedrijf. Gaat er iets niet naar wens? Met de NC-app kun je direct en doelgericht ingrijpen.

Inzicht in resultaten, conversies & concurrentiepositie

Indicatie van je online zichtbaarheid in eenvoudige, begrijpelijke taal, vorm en beeld. Je hebt direct inzicht in de doelen en resultaten van je online marketingcampagnes, SEO, conversies en concurrentiepositie via o.a. Google Analytics, Google Ads & Google Mijn Bedrijf.

Plaats direct tekst & beeld

Je website altijd actueel: de NC-app maakt het wel heel gemakkelijk. Met slechts een paar simpele handelingen plaats je iets nieuws op je site. In de app maak je snel en simpel een foto of film en schrijf je een bericht. Eén druk op de knop en het staat erop!

Bekijk de NC-App in onze korte introductiefilm

De NC-App is de eerste in zijn soort. Een unieke innovatie waarmee bedrijven hun online aanwezigheid simpel en snel een impuls geven. Met de smartphone in de hand weten onze klanten altijd exact hoe hun bedrijf online presteert. 

Vraag hier de NC-App aan:

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!