Terug naar Innovaties

Dieper in uw statistieken: Hotjar Founding Member:

Gepubliceerd op:
Dieper in uw statistieken: Hotjar Founding Member:

NC-websites heeft meegeholpen met het testen van internetsoftware Hotjar, we hebben de 1e stappen van dit super interessante meetsoftware mee mogen maken. Hotjar is een tool die we op je website kunnen installeren waarbij we meer inzichten krijgen in het klikgedrag van uw bezoekers. 

We kunnen o.a. filmopnames maken van bezoekers op uw website zodat we inzichtelijk krijgen wat er wellicht verbeterd kan worden. Veel bezoekers maar weinig conversie? Vraag ons naar de mogelijkheden

NC-websites behaalt Mobile-Sites Certificering

Zo’n driekwart van het internetverkeer vindt plaats via smartphones. En dat percentage blijft stijgen. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid van mobiele websites is van groot belang. Is een site niet binnen 5 seconden geladen? Of kunnen bezoekers niet snel vinden wat ze vinden? Dan zijn ze weg. Daarom haalde NC-websites in Winschoten deze week het Google Mobile Sites Certificaat.

Lees het hele bericht

Nieuw bij NC-websites: Google Streetview van uw bedrijf

Speciaal voor klanten van NC-websites!

Je website is al prima voor elkaar, maar je zoekt iets extra’s? Een 360 graden foto zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Jouw klanten zullen een completer beeld krijgen van het bedrijf of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en leuk nieuws voor je klanten te creeeren. 

Lees het hele bericht