Handig! Checklist voor de perfecte website

Het creëren van de perfecte website

Elke website heeft een doel. Of dat nou het creëren van nieuwe leads of het halen van conversies is, je wilt dat je website dat doel haalt! Hoe doe je dat? Er is een aantal belangrijke punten waaraan iedere website zou moeten voldoen. Begrijp je deze punten en pas je ze toe, dan kost jouw website geen geld, maar levert je site juist geld op!

We zouden je een overzicht kunnen geven van álle punten waaraan een goede website moet voldoen. Maar dat doen we niet. In plaats daarvan hebben we een behapbaar document voor je opgesteld. Daarin leggen we uit welke criteria de belangrijkste zijn. Onderaan het document vind je een handige checklist, zodat je puntsgewijs je website kunt controleren.

Benieuwd waar een perfecte website aan moet voldoen? Raak geinspireerd en download hieronder de checklist!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang deze handige checklist in je mailbox
Handig! 

  • vele tips voor een succesvolle website
  • gratis te downloaden
  • handig om uit te printen
Rene van der Ende - Nova Stuc & Design
geplaatst op: 10-05-2017 15:47
Na een speurtocht op het internet naar websitebouwers kwam ik terecht bij NC-websites. De 1e kennismaking, die eigenlijk het belangrijkste is, verliep soepeltjes. Geen overbodige informatie, maar gewoon begrijpelijke taal voor een leek op het gebied van websites zoals ik. Er moet een "klik" tussen een klant en een bedrijf zijn om tot zaken te kunnen komen. Die "klik" was er zeker. Vandaar dat ik het volste vertrouwen had en de opdracht aan NC-websites heb gegund voor de bouw en ontwikkeling van mijn website. Het resultaat mag er zijn. Top gedaan!
Bekijk alle recensies