Terug naar Corona updates

Verzilver NU je kans om bovenaan te staan in Google!

Gepubliceerd op:
Verzilver NU je kans om bovenaan te staan in Google!

NC-websites is de 1e Google Partner uit de regio. Wist je dat we al ruim 8 jaar Google Partner zijn? We hebben vanuit onze samenwerking met Google een actie op poten gezet om onze klanten te ondersteunen met een kickstart in deze moeilijke tijden

Actie: Ontvang tot € 120,00 tegoed voor wat je gedurende 31 dagen aan Google Ads besteedt.

Hoe werkt het?

Wij kunnen een online campagne voor je neerzetten. Dit zijn instellingen die wij maken waarbij je uiting (advertentie) voor bepaalde mensen zichtbaar zijn. Zo kunnen we met elkaar kijken naar; Wie wil je bereiken? Waar wil je men bereiken? Wat wil je ze vertellen? Met deze actie geven we eenmalig korting op het reclamebudget.

Voorbeeld reclamebanner:Voorbeeld reclamecampagne High Tea: 
Je laat de campagne voor je High Tea op je terras door ons maken, we maken reclamebanners met daarin een leuke actie, bijvoorbeeld "Reserveer nu je HighTea" met uiteraard een doorverwijzing naar je website, contact of reserveringsformulier.

Om dit technisch op te tuigen betaal je nu eenmalig €195 euro. De reclamebanners worden weergegeven op verschillende regionale websites (keuze uit 1 miljoen!), aan deze websites betaal je, via Google, je advertentiebudget.

Wij hebben vanuit Google de mogelijkheid gekregen om het reclamebudget wat je uitgeeft in de 1e maand te verdubbelen tot maximaal €120. Na de 1e campagne gaan we gezamenlijk evalueren en kijken of er nog meer succes te behalen valt. En reken maar van wel!

Rekenvoorbeeld:

  1. Opzetten Online campagne: €195
  2. Reclamebudget voor 60.000 weergaves van je reclamebanners: €119 
  3. Je ontvangt nu nogmaals €119 euro reclamebudget te besteden voor meer weergaves. Een verdubbelaar! 

* prijzen zijn excl. btw

Voorbeeld nog meer reclamebanners:

Verzilver de actie door onderstaande formulier in te vullen:

* Je zit nog nergens aan vast, ons online-marketingteam bespreekt de mogelijkheden met je, 

 

*actie is geldig tot 1 juli 2020 en alleen toepasbaar op nieuwe Google Ads accounts. Prijzen zijn excl. btw

8 Inspirerende Verhalen over Oldambster ondernemers die online de Coronacrisis aanvechten

Plotseling was het daar. Corona trekt een spoor van ellende over de wereld. De volksgezondheid en het leven van heel veel mensen wordt hard getroffen, evenals de economie. Gesloten zaken, isolement en anderhalvemetersamenleving, je hebt er als ondernemer maar mee te dealen. Voor welvaart en welzijn van mensen, werkgelegenheid en economie op de lange termijn is het bedrijfsleven essentieel.

Lees het hele bericht

Online Ondernemend Oldambt

Onder het motto Kop d’r Veur troffen Oost-Groninger ondernemers uit uiteenlopende branches hun maatregelen. Vaak verrassend innovatief en creatief. Zij vertellen hier hun verhaal, als ondernemer maar vooral ook als mens. Met hun verhaal hopen zij een bron van inspiratie te zijn met een hoopvolle blik op een hopelijk gezonde en welvarende toekomst: ondernemend van Oldambt tot op het wereldwijde web. 

Lees het hele bericht