Terug naar Corona updates

8 Inspirerende Verhalen over Oldambster ondernemers die online de Coronacrisis aanvechten

Gepubliceerd op:
8 Inspirerende Verhalen over Oldambster ondernemers die online de Coronacrisis aanvechten

Plotseling was het daar. Corona trekt een spoor van ellende over de wereld. De volksgezondheid en het leven van heel veel mensen wordt hard getroffen, evenals de economie. Gesloten zaken, isolement en anderhalvemetersamenleving, je hebt er als ondernemer maar mee te dealen. Voor welvaart en welzijn van mensen, werkgelegenheid en economie op de lange termijn is het bedrijfsleven essentieel.

DOWNLOAD GRATIS E-BOOK

Dit vergt veel creativiteit en innovatiekracht van ondernemers. Er is echter geen school die je voorbereidt op de keiharde realiteit van het ondernemerschap. Je hebt passie voor je product, dienst, klanten en relaties. Maar meer dan ooit moet je snel kunnen schakelen en je aanpassen.

Het bereiken en bedienen van klanten onder deze omstandigheden vraagt om onorthodoxe en innovatieve methodes. En die verschillen enorm van branche tot branche. Wat overeenkomt is het grote belang van online: een relatief veilig platform om jezelf, je bedrijf en product onder de aandacht te brengen. Maar waar begin je nou? Bereik je jouw klanten wel met je website? En sluit die wel goed aan op de huidige omstandigheden? En wat kunnen andere online instrumenten - zoals online marketing of een webshop - voor jou betekenen als je bijvoorbeeld noodgedwongen je product of service moet veranderen?

Online succes verhalen

Onder het motto Kop d’r Veur troffen Oost-Groninger ondernemers uit uiteenlopende branches hun maatregelen. Vaak verrassend innovatief en creatief. Zij vertellen hier hun verhaal, als ondernemer maar vooral ook als mens. Met hun verhaal hopen zij een bron van inspiratie te zijn met een hoopvolle blik op een hopelijk gezonde en welvarende toekomst: ondernemend van Oldambt tot op het wereldwijde web.

DOWNLOAD GRATIS E-BOOK

Verzilver NU je kans om bovenaan te staan in Google!

NC-websites is de 1e Google Partner uit de regio. Wist je dat we al ruim 8 jaar Google Partner zijn? We hebben vanuit onze samenwerking met Google een actie op poten gezet om onze klanten te ondersteunen met een kickstart in deze moeilijke tijden

Lees het hele bericht

Online Ondernemend Oldambt

Onder het motto Kop d’r Veur troffen Oost-Groninger ondernemers uit uiteenlopende branches hun maatregelen. Vaak verrassend innovatief en creatief. Zij vertellen hier hun verhaal, als ondernemer maar vooral ook als mens. Met hun verhaal hopen zij een bron van inspiratie te zijn met een hoopvolle blik op een hopelijk gezonde en welvarende toekomst: ondernemend van Oldambt tot op het wereldwijde web. 

Lees het hele bericht

8 Inspirerende verhalen in dit gratis E-book