Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Traditionele keuken in beeld op nieuwe site China Youyi Beerta

De traditioneel Chinese keuken maakt restaurant China Youyi in Beerta uniek. Het sfeervolle restaurant serveert authentieke Tiepan gerechten, Szechuanese gerechten en Guang Dongnese gerechten. NC-websites bracht deze bijzondere, overheerlijke schotels en de keuken in beeld met foto’s en film op de site. Je proeft gelijk de sfeervolle ambiance

Beeld

Een unieke kaart met authentieke gerechten uit drie Chinese provincies. Dat is het unieke aan restaurant China Youyi. In sfeervolle ambiance worden de gasten er hartelijk ontvangen voor een aangenaam verblijf met overheerlijke gerechten en dranken. Dit wilde de nieuwe eigenaar van het restaurant in beeld brengen op de nieuwe website.

Foto’s website

De professionele fotograaf van NC-websites bracht het restaurant in beeld met foto’s. Sfeerbepalende elementen in het restaurant en fotografie van vele verschillende gerechten. De foto’s zien eruit om op te eten!


Youtube filmpje

Met een film op de homepage neemt de bezoeker van de website een kijkje in de keuken van China Youyi. Te zien is hoe de koks er een van hun heerlijke gerechten bereiden. Zo tonen zij hun culinaire vakmanschap.

Vaste prijs

Voor de bouw van de nieuwe website maakte NC-websites vooraf een concrete, vaste prijsafspraak. Daardoor wist de opdrachtgever gelijk waar hij aan toe was en kreeg hij niet te maken met verrassingen achteraf. Want afspraak is afspraak bij NC-websites.

Horeca websites

Verschillende medewerkers van NC-websites hebben horecabloed. Zij kennen het klappen van de zweep in de branche van restaurants, bars en cafés. En dat is zeker een toegevoegde waarde bij de vormgeving, invulling en bouw van websites voor horecabedrijven.

Resultaat

De eigenaren zijn zeer tevreden over het resultaat en krijgen volop complimenten van gasten en relaties over hun prachtige nieuwe website.

Bekijk de website van China Youyi

 

 

 

Meer zien?

Bekijk ons portfolio