Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe website InControl - NC-websites

De complexe en veelomvattende dienstverlening van B2B dienstverlener InControl kreeg toegankelijk vorm op de gloednieuwe website.

Toegankelijke presentatie van complexe B2B dienstverlening InControl op nieuwe website

 

Wat doet InControl? Wat kan InControl betekenen voor uw bedrijf? De veelomvattende en complexe dienstverlening van deze B2B dienstverlener kreeg toegankelijk en begrijpelijk vorm op de gloednieuwe website die NC-websites ontwikkelde.

Content website

Voor de gloednieuwe website van InControl analyseerden wij de diensten, werkwijze en doelgroepen grondig. Deze bedrijfsanalyse was de basis voor een doordachte structuur, zodat bezoekers snel wegwijs raken op de site. De informatie is inhoudelijk ook begrijpelijk voor bezoekers die minder vertrouwd zijn met de business van InControl.

SEO van de website

Onze SEO-copywriter schreef voor de site heldere en bondige teksten. De teksten zijn SEO geoptimaliseerd met onder meer krachtige headings en snippets. De SEO wordt verder onder geoptimaliseerd met interne links.

Webdesign

De dienstverlening van InControl is voor een zeer groot deel digitaal. Sprekende foto’s waren zodoende schaars. Bij het webdesign kozen wij daarom voor gebruik van icoontjes en grafische vormgeving. De strakke en zakelijke lay-out past bij het karakter van het bedrijf en geeft de site een markante en classy uitstraling


Techniek website

Wij bouwden de website van InControl op het eigen beheerssysteem, het NC-CMS. Dit maakt de site snel, stabiel en betrouwbaar. Bij de bouw besteedden wij extra aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, bij surfen en scrollen.

InControl, een tevreden klant

“Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe site, zowel qua design als inhoud”, zegt directeur Harro Prins van InControl.“

Harro Prins, directeur InControl

"De samenwerking met de webbouwer, vormgever en tekstschrijver van NC-websites verloopt bijzonder prettig. Onze bedrijfsvoering is heel breed. Om dat op je site toegankelijk en helder vorm en inhoud te geven, moet je open staan voor elkaar en met elkaar kunnen sparren. Het is een dynamische website, waaraan wij met NC-websites blijven werken. Onze site staat nu online en is prachtig. Een mooie basis om op verder te bouwen.”

Bekijk de website

Meer zien?

Bekijk ons portfolio