Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Webshop en webdesign Kolham/Hoogezand: Apkeizer

Ap Keizer Reinigingstechnieken wilde een nieuwe website. Naast een vernieuwde lay-out wenste de groothandel in reinigingstechnieken een webshop die is gekoppeld aan  CRM-systeem Snelstart. Hiermee kunnen vaste klanten inloggen met hun klantcode en online bestellen. Bestellingen worden volautomatisch digitaal verwerkt en gefactureerd. De webshop importeert producten rechtstreeks vanuit Snelstart.

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via de website. Zij krijgen daarop een klantcode toegewezen, waarmee zij gelijk als klant in de CRM database van het bedrijf staan geregistreerd. En waarmee zij gelijk kunnen bestellen.

Online betalen

Het is mogelijk om op de nieuwe webshop online te betalen. Daarvoor is iDeal geïmplementeerd. Ook blijft bestellen op rekening mogelijk voor klanten waarmee Ap Keizeer Reinigingstechnieken hierover een overeenkomst heeft.

 

Gebruiksvriendelijk

Bij de bouw van de nieuwe site en webshop stond gebruiksvriendelijkheid centraal, zowel voor de klanten, bezoekers als medewerkers van het bedrijf. Klanten in de drie noordelijke provincies kunnen hun bestellingen gratis laten afleveren. Hiervoor kunnen klanten al kiezen bij het bestellen.

Responsive

De de site is responsive: de lay out is daarmee optimaal voor elk apparaat, van de kleinste smartphone tot het grootste beeldscherm. Zelfs de webshop is mobiel perfect te bekijken en gebruiken.

Bekijk website www.apkeizer.nl

Meer zien?

Bekijk ons portfolio