Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

NC-websites ontzorgt Lastechniek Noord volledig met nieuwe website

NC-websites in Winschoten bouwde voor Lastechniek Noord een nieuwe, basic website. De klant wilde hierbij volledig worden ontzorgd. NC-websites bouwde deze site, responsive – maatwerk voor alle mobiele apparaten – en SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Vraagstuk

Lastechniek Noord wilde een nieuwe website waarop het bedrijf zich op professionele wijze presenteert en de bezoeker gelijk een goed beeld krijgt van de technieken en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. De ondernemer wilde er zo weinig mogelijk omkijken naar.

 

Oplossing

NC-websites bouwde een basic website met veel beeldmateriaal en duidelijk gestructureerde, bondige informatie. Voor elke lastechniek een eigen pagina met beeld en uitleg. Bovendien herbergt de site een gebruiksvriendelijk formulier voor offerte- aanvragen. Wij ontzorgden onze opdrachtgever hierbij volledig.

Resultaat

Of je de website van Lastechniek Noord nou bekijkt op een pc, laptop, tablet of smartphone, op elk apparaat is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke presentatie te zien waarbij de bezoeker gelijk een goed beeld heeft en alle gewenste informatie snel kan vinden. Ook via zoekmachines is de site goed te vinden. De klant had er geen omkijken naar, hij kon zich blijven focussen op zijn eigen bedrijfsvoering

Bekijk de website van Lastechnieknoord.nl

Meer zien?

Bekijk ons portfolio