Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Webdesign voor Queens Grass in Drenthe

 

Een website met een ideale mix van vorm en functie. Dat is de nieuwe site van Queens Grass. NC-websites maakte voor de leverancier van grasrollen een internetpresentatie met een unieke vorm dankzij interactieve gadgets en sprekend beeldmateriaal dankzij fotografie door onze eigen fotograaf.

Fotografie

Kwalitatief goede en representatieve foto’s zijn voor een goede website van groot belang. Dat onderkende ook Queens Grass, de producent van graszoden. NC-websites beschikt over alle apparatuur - kwalitatief uitstekende camera’s, objectieven en belichtingsapparatuur – om bedrijven en producten goed in beeld te brengen op de website.


Gadgets

De website van Queens Grass is niet alleen bijzonder functioneel, maar ook nog eens fraai vormgegeven. Zo zijn er enkele nieuwe interactieve gadgets geïmplementeerd die op speelse en levendige wijze de aandacht van de bezoeker vasthouden. De animaties geven deze website net dat beetje extra, wat het bedrijf een moderne en innovatieve uitstraling geeft.

Zakelijk

Queens Grass bedient de zakelijke markt, onder meer voetbalstadions. Zo verwierf het bedrijf onder meer bekendheid als leverancier voor de Amsterdam ArenA, thuishaven van voetbalclub Ajax, maar ook de grasmat van Manchester United!

Particulieren

Queens Grass levert niet rechtstreeks aan particulieren, maar heeft wel een landelijk dekkend dealernetwerk. De dealers worden op de site op aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd, onder meer dankzij de postcodecheck die werkt via Google Maps. Iedereen kan zo de dealers in de buurt snel vinden, inclusief de locatie gepresenteerd op een plattegrond.

Mobiele website / Responsive

De site is responsive: de lay-out is daarmee optimaal voor elk apparaat, van de kleinste smartphone tot het grootste beeldscherm.

Bezoekersaantallen met 40% gestegen in 4 weken! 

Met een goede SEO campagne zorgen we ervoor dat de vindbaarheid in Google in hoog tempo is verbeterd. Dit resultaat in hogere bezoekersaantallen!

Bekijk de website van Queen Grass hier

Meer zien?

Bekijk ons portfolio