Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

NC-websites bouwt binnen 24 uur nieuwe website voor Pander en Lier

Pander en Lier in Winschoten moest vanwege technische problemen acuut een nieuwe website. NC-websites zorgde ervoor dat binnen 24 uur de nieuwe website online was. Een site met een identieke look and feel en een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Vraagstuk

Door technische problemen was de oude website van Pander en Lier in Winschoten acuut uit de lucht. Vanwege het belang van online marketing voor dit bedrijf moest de nieuwe website zo snel mogelijk online.

Oplossing

NC-websites bouwde binnen 24 uur een compleet nieuwe website met dezelfde look and feel als de oude site. Vanwege de acute noodzaak zetten onze medewerkers alle zeilen bij en werkten zij door tot laat in de avond. Dankzij het CMS van NC-websites is de nieuwe site zeer eenvoudig te beheren.

Resultaat

Directeur Jorg Rotman van Pander en Lier: ,,Ik kende NC-websites van de bouw van een site voor een ander bedrijf en mijn ervaringen waren heel goed. Toen Google meldde dat er problemen waren met de site van Pander en Lier, belde ik daarom gelijk Lennart van NC-websites. Er was alle begrip voor de noodzaak tot snel handelen en binnen een etmaal waren we weer online. NC-websites leverde supersnel heel goed werk. Nog eens 24 uur later waren alle puntjes op de i gezet en stond er een perfecte site, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien bleek de bouw minder tijd te hebben gekost, dan in de offerte begroot. Dus kregen we ook nog eens een lagere rekening. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden.’’

 Bekijk de website hier

Meer zien?

Bekijk ons portfolio