Terug naar Branche gerichte oplossingen

Totaalpakket (boekingen en responsive website) Recreatie

Gepubliceerd op:
Totaalpakket (boekingen en responsive website) Recreatie

Het Totaalpakket Recreatie van NC-websites biedt een online totaaloplossing voor elke onderneming in verblijfsrecreatie. U krijgt een goede responsive website die uitstekend vindbaar is in Google. Als speciale tools voor de recreatiebranche bieden wij onder meer een online reserveringssysteem, een koppeling aan externe boekingssites en een recreatieve app. Een compleet pakket voor de recreatieve branche. 

Uw recreatiebedrijf verdient een goede responsive website met online reserveringssysteem, uitstekend vindbaar in Google

Campingsoftware, hotel software, verhuursoftware

Ons Totaalpakket Recreatie is uw totaalpakket inclusief alle hotel management software, campingsoftware en verhuursoftware die u nodig hebt. Het pakket koppelt uw representatieve website aan vele tools: van stijlvolle online plattegrond tot monitoring van de financiële resultaten en websiteverkeer.

NC-websites, uw partner in toerisme & recreatie online 

Voor veel bedrijven in toerisme en recreatie is NC-websites vaste partner voor bouw en onderhoud van de website en online marketing. Met volop kennis van de recreatiebranche ontwikkelden wij het Totaalpakket Recreatie. Dit biedt ondernemingen in de recreatiesector alle benodigde mogelijkheden. En is het er nog niet, dan bouwen wij het graag voor u.

Wilt u een demonstratie? Klik hier. 

 

Online reserveringssysteem

NC-websites maakt gebruik van het gerenommeerde online reserveringssysteem Tommy 2.0. Honderden recreatiebedrijven, kleinschalige campings, bungalowparken, vakantieparken, B&B’s, hotels, verhuurders van recreatiewoningen en groepsaccommodaties profiteren al van de vele voordelen die deze reserveringssoftware biedt: simpel online reserveren en boeken.

Implementatie reserveringssysteem

Tommy 2.0 is een zeer betaalbaar, eenvoudig en gebruiksvriendelijk online boekingssysteem. De online booking tool is naadloos te implementeren in elk webdesign, zodat het optisch onderdeel is van uw website. Zo geeft u uw gasten het gevoel dat ze ook echt bij u op de site boeken. Ook is het te koppelen aan uw kassasysteem. Zo kunnen uw gasten via uw site ook omlijstende diensten en producten afnemen, zoals fietsen huren, boodschappen doen in de campingwinkel of excursies maken. Wij implementeerden recreatie reserveringssysteem Tommy 2.0 onder meer op de volgende recreatieve websites:

Koppeling naar externe boekingssites

Totaalpakket Recreatie maakt koppeling van uw website met tientallen externe reserveringssites mogelijk. Denk hierbij aan booking.com en weekendjeweg.nl. Voor verhuur, boeken en online reserveren maken wij gebruik van Next Pax Chanel Manager.

Uw eigen recreatie-app

Bied uw gasten de service van uw eigen recreatie-app. Ze downloaden de app als ze bij u te gast zijn en hebben dan alle actuele informatie paraat: uw eigen activiteitenprogramma, informatie over uw camping, hotel of recreatiepark en tips over activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden in de regio. 

Plattegrond van uw vakantiepark of camping

Met slimme software, drones en Google Maps maakt Plattegrondzaken betaalbare plattegronden voor uw recreatiepark of camping. Fraaie, zeer duidelijke plattegronden waarmee uw gasten meteen een uitstekend beeld krijgen van uw park of accommodatie. De vormgeving van de plattegronden sluit naadloos aan op de huisstijl en het design van de website. 

Inzicht in prestaties van de website

Wij plaatsen een koppeling van volledige financiële gegevens en traffic op uw website hoe komen mensen op uw website terecht? Wat zijn de kosten en resultaten van Google AdWords, Facebook, uw e-mailcampagne, externe boekingssites en organische vindbaarheid via SEO? Met deze koppeling krijgt u helder inzicht in concrete prestaties van uw website en de herkomst van uw klanten.

NC Autovoorraad voor elk autobedrijf de brug tussen voorraadbeheer en website

 

Een puike presentatie van uw autovoorraad op uw website op elk apparaat. NC Autovoorraad is de brug tussen uw voorraadbeheer en uw autowebsite. Een technische totaaloplossing met uitstekende vindbaarheid in Google, helemaal in de stijl van uw website. Gebruikt u nog iframe? Denk dan eens aan NC Autovoorraad. Dan krijgt elke auto in uw voorraad de aandacht die u wenst.

Lees het hele bericht