Terug naar Branche gerichte oplossingen

NC Autovoorraad voor elk autobedrijf de brug tussen voorraadbeheer en website

Gepubliceerd op:
NC Autovoorraad voor elk autobedrijf de brug tussen voorraadbeheer en website

 

Een puike presentatie van uw autovoorraad op uw website op elk apparaat. NC Autovoorraad is de brug tussen uw voorraadbeheer en uw autowebsite. Een technische totaaloplossing met uitstekende vindbaarheid in Google, helemaal in de stijl van uw website. Gebruikt u nog iframe? Denk dan eens aan NC Autovoorraad. Dan krijgt elke auto in uw voorraad de aandacht die u wenst.

Koppeling van uw autovoorraad op maat 

Met NC Autovoorraad koppelt u uw voorraadbeheer naadloos aan uw website, welke van de tientallen gangbare voorraadbeheerssystemen u ook gebruikt. Deze op-maat-koppeling via een xml-feed importeert alle auto’s als losse bestanden. Dit maakt maatwerk in presentatie en functionaliteit op uw website mogelijk. Bij het doorplaatsen naar bijvoorbeeld Marktplaats of Autotrader verandert er verder niks voor u.

Optimale presentatie van uw voorraad occasions 

Met NC Autovoorraad krijgen alle occasions in uw autovoorraad een eigen pagina. Daarmee kunt u uw auto’s in voorraad beter rubriceren. Wilt u bijvoorbeeld uw nieuwste auto’s op de homepage presenteren? Dat kan, helemaal automatisch. Uw autovoorraad is optisch volledig geïntegreerd in het design van uw website, in bijpassende stijl, kleur en lettertype.

Bekijk de nieuwe website van BMW Vriesendijk, Martinistad en Dijker hier

Vindbaarheid van uw occasions in Google

Met NC Autovoorraad is uw autovoorraad uitstekend vindbaar in Google. De tool vult alle SEO-elementen (optimalisatie voor zoekmachines) automatisch in. Mensen die zoeken op bijvoorbeeld merk, type en plaats, krijgen de gezochte auto’s in uw autovoorraad in beeld in de Google zoekresultatenlijst. Met NC Autovoorraad presteren uw individuele auto’s ook optimaal in Google Afbeeldingen. 

Eigen pagina, eigen url

De pagina van elke auto krijgt een eigen url. Daarmee is elke auto heel eenvoudig te linken naar Facebook, twitter, Pinterest, LinkedIn en andere social media. Ook zijn extra modules zoals leasecalculator en financieringscalculator naadloos te integreren. 

 

Hoe werkt het systeem?

  1. U plaatst uw occasions in uw voorraadsysteem, precies zoals u gewend bent.
  2. Uw voorraad wordt automatisch gekoppeld aan de tool Hexon Doorlinken Voorraad.
  3. Vanuit Hexon worden alle auto’s realtime op uw website geplaatst, volledig in uw huisstijl en met de modules die u wenst.

Wat kost het?

De koppeling kost eenmalig 450 euro (ex. btw) en is alleen beschikbaar voor klanten van NC-websites. 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op! 

Totaalpakket (boekingen en responsive website) Recreatie

Het Totaalpakket Recreatie van NC-websites biedt een online totaaloplossing voor elke onderneming in verblijfsrecreatie. U krijgt een goede responsive website die uitstekend vindbaar is in Google. Als speciale tools voor de recreatiebranche bieden wij onder meer een online reserveringssysteem, een koppeling aan externe boekingssites en een recreatieve app. Een compleet pakket voor de recreatieve branche. 

Lees het hele bericht