Terug naar Blog
Reviews op je website: Google & Facebook reviews
  • 1392
22
mrt

Reviews op je website: Google & Facebook reviews

Het krijgen van een compliment is natuurlijk hartstikke fijn. En wat is nou een beter compliment dan een positieve review? Er zijn zo veel plekken waarop we reviews verzamelen: Google, Facebook, misschien ook Trustpilot of Yelp.. Maar hoe laat je die nou zien op je website?

Lees verder
Websites

Heb jij al recensies op je website?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je website is de motor van je online business. En op reviews mag je trots zijn, toch? Daarom adviseren we om altijd reviews op je website te plaatsen. Je hebt al een recensiemodule op je NC-website vanaf €150 (excl. BTW). Bekijk een voorbeeld van onze eigen recensiemodule.

Lees ook: Zo haal je alles uit reviews op je website

Al je reviews op 1 plek

Verzamel je op meerdere plekken reviews? Zoals op Google, Facebook, Yelp, TripAdvisor of Trustpilot? Dan wil je die natuurlijk ook op je website delen! Dan is onze extra review tool echt iets voor jou. Met deze tool laat je ook al je externe reviews op je website zien: één centrale plek voor alle recensies waar je hard voor hebt gewerkt. Bekijk de recensies van John Mast Raam & Vloer Decoratie of Autohuiz maar eens.

Misschien heb je al wel een recensiemodule op je website. Klanten en bezoekers kunnen hun ervaring met jouw bedrijf delen op je website. Ook dan kun je gemakkelijk onze review tool toevoegen. Bekijk bijvoorbeeld eens bij de reviews van Goedkope Grafstenen! Hier vind je Google Reviews én de recensies op hun eigen website.

Lesley Wester

Webshop specialist

MEER WETEN?