Terug naar Blog
  • 1332
12
okt

Ontdek NC-CMS2: Websites die winnen!

De afgelopen 15 jaar hebben wij gewerkt met ons eigen ontwikkelde websitebeheersysteem. Dit platform was goed, maar het is tijd voor meer. Ruim 2 jaar heeft ons developmentteam gewerkt aan ons nieuwe platform. Met veel trots introduceren wij NC-CMS2: Websites die winnen!

Lees verder
Websites

Je website, de motor van je bedrijf

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je website is de motor van je bedrijf. Informatie, contact, leads en conversies - it's where the magic happens. De afgelopen 15 jaar bouwden wij websites met ons eigen beheersysteem, het NC-CMS. Het platform was goed, maar het was tijd voor meer. Tijd voor de snelste tijd, tijd voor websites die winnen.

Performance, websites moeten snel zijn

Websites moeten snel zijn; niet alleen omdat een hoge snelheid je conversie positief beïnvloedt, maar ook omdat snelle websites beter presteren in Google. Nooit was de performance van een website zo belangrijk als nu. Daarom leveren we onze websites op het NC-CMS2 af met een kwaliteitscertificaat; zo weet je precies hoe je website er onder de motorkap voor staat.


Gebruiksvriendelijk, makkelijk aanpasbare websites

Met meer dan 15 jaar en ruim 1500 websites aan ervaring in het bouwen van websites begrijpen we dat websites niet alleen gebruiksvriendelijk moeten zijn voor de bezoeker, maar ook voor jou als ondernemer. Daarom is ons nieuwe NC-CMS2 niet alleen gericht op performance, maar ook op gebruiksgemak. Teksten aanpassen, een nieuw project delen, een nieuwsbericht toevoegen: dankzij ons nieuwe beheersysteem doe je dit gemakkelijker én sneller.

Meer vrijheid in je keuzes

Beslis zelf wat je op je website wilt laten zien en welke extra oplossingen je toe wilt voegen. Dankzij onze brede keuze aan oplossingen kun je met het nieuwe systeem zelf deze features toevoegen op jouw website. Denk hierbij aan het toevoegen van je social media posts, YouTube filmpjes, recensies en het invoegen van pop-ups, stuk voor stuk zelf in te stellen en aan te passen naar wens. 

Geoptimaliseerd dankzij centrale updates

Uniek aan ons NC-CMS2 zijn de gratis, centrale updates. Iedere website die draait op het NC-CMS2 zal worden geüpdatet met de nieuwste technologieën. Zo werkt ons developmentteam continu het verbeteren en innoveren van het platform waarop je website draait. Dit kunnen updates zijn in design, gebruiksgemak, snelheid, veiligheid en toegankelijkheid.

Lennart van der Zwan

Eigenaar

MEER WETEN?