Terug naar Blog
Download jouw eigen Online Marketing Checklist!
  • 853
29
okt

Download jouw eigen Online Marketing Checklist!

Voldoet jouw online marketing aan de basics? Je komt erachter met onze Online Marketing Checklist.

Lees verder
Online Marketing

Zaterdag 30 oktober is het de Dag van de Checklist! Een goed moment om even stil te staan bij de basics van Online Marketing! Wij zijn van mening dat ieder bedrijf - groot of klein - in ieder geval deze stappen moet hebben doorlopen.

Welke onderwerpen vind je in de checklist?

In de checklist behandelen we de volgende onderwerpen:

Google Mijn Bedrijf

Een Google Mijn Bedrijf vermelding wordt weergegeven wanneer mensen op jouw bedrijfsnaam zoeken of wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten in jouw servicegebied.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door je website te optimaliseren verkrijg je hogere posities in Google.

Content creëren

Bloggen op je website heeft verschillende voordelen! Laat bezoekers zien dat je expert bent in je vakgebied, word beter gevonden in Google en creëer een goede basis voor social media en nieuwsbrieven.

Social media

Social media is een hele mooie manier om meer bezoekers naar je website te halen. Afhankelijk van je doelmarkt kun je kiezen voor verschillende social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

E-mailmarketing

Wist je dat e-mailmarketing de hoogste ROI (return on investment) heeft van alle soorten online marketing? Het versturen van e-mails is relatief goedkoop en je bereikt je doelgroep op een hele directe manier.

Google Analytics

Met Google Analytics kun je de belangrijkste statistieken van je website inzien, zoals je bezoekersaantallen, gedrag op je website (aantal bekeken pagina’s per bezoek, gemiddelde bezoekersduur, bouncepercentage), de kanalen van waaruit je bezoekers op je website terecht komen en de doelen die je hebt behaald.