Terug naar Blog
De NC-Contentkalender 2021
  • 2108
13
jan

De NC-Contentkalender 2021

Met een contentkalender breng je structuur in je social mediaplanning. Het geeft je veel inspiratie om te schrijven over uiteenlopende onderwerpen en het geeft je de kans om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Download de contentkalender!

Lees verder
Online Marketing

Let op: De Contentkalender 2022 is ook te downloaden

Waarom zou je een contentkalender gebruiken?

Je vergeet nooit meer een post

Met een contentkalender behoud je goed overzicht over verschillende bijzondere dagen. Feestdagen zoals Pasen, Kerst en Koningsdag zijn bij uitstek geschikt om op in te haken, maar je zult zien dat er veel meer dagen zijn waar jij als ondernemer over kunt praten.

Je kunt je content plannen

Wanneer je je contentkalender consistent gebruikt, kun je gemakkelijk vooruitwerken. Van tevoren je social mediaberichten plannen, bedenken en schrijven zorgt voor meer efficiëntie én meer consistentie in je uitingen naar buiten. 

Je raakt makkelijk geïnspireerd

Laten we eerlijk zijn, content creëren is niet altijd even makkelijk. Met de contentkalender raak je makkelijk geïnspireerd om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven; als webdesigner wil je bijvoorbeeld dagen als 'internationale dag van de privacy' of 'safer internetdag' niet missen. Maar ook nationale complimentendag of internationale anti-dieetdag kunnen een leuke basis leggen voor nieuwe content. 

Download gauw jouw exemplaar van de Contentkalender 2021!

Randi Doddema

Online marketeer

MEER WETEN?