Terug naar Blog
Uitbreiding huisvesting
  • 1280
29
jul

Uitbreiding huisvesting

NC-websites is een webbouwer met een hart voor online marketing. Onze zakelijke klanten krijgen steeds meer behoefte aan ondersteuning in online marketing. De website speelt daarbij een cruciale rol, daarom komen onze klanten met die vraag naar online marketing bij ons terecht. Wij willen hierin toegevoegde waarde bieden en investeren daarom in een uitbreiding.

Lees verder
NC-Inside

Meer ruimte

In de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid, zowel voor het bouwen van websites als voor online marketing. Binnen een aantal jaar is het team verdubbeld en daardoor bleek het pand, waarin we slechts drie jaar geleden zijn betrokken, eigenlijk alweer te klein. We hebben daarom besloten om het naastgelegen pand erbij te betrekken en te verbinden met ons kantoor.

Gericht op online marketing

Inmiddels wordt er door de aannemer flink aangepoot in het nieuwe gedeelte. Het is de bedoeling dat de twee kantoren enerzijds mooi op elkaar aansluiten, maar anderszijds wel verschillend worden. Het nieuwe kantoor zal met name op online marketing gericht zijn. Als erkend Google Partner willen we onze klanten een brede meerwaarde bieden in alles wat met online marketing te maken heeft. Ons nieuwe kantoor, dat zal worden ingericht door Interoffice, moet ons daarin gaan inspireren.

Blijf op de hoogte!

We heten je binnenkort van harte welkom in ons nieuwe gedeelte! Naar verwachting zal ons nieuwe begin oktober 2020 klaar voor gebruik zijn. Hiervan houden we jullie op de hoogte, onder andere via onze sociale media. Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram! Bekijk in ons fotoalbum alvast de ontwerpen voor ons nieuwe kantoor.

Ben je benieuwd hoe zo'n verbouwing gaat? Bekijk dan deze throwback-video van onze vorige verbouwing!

 

Foto's

Klik voor vergroting