Terug naar Blog
Medewerker in beeld: Max
  • 852
23
jun

Medewerker in beeld: Max

Max werkt al bijna een jaar als Webdesigner bij NC-Websites en heeft in die tijd veel waardevols aan ons bedrijf kunnen bijdragen, vooral op het gebied van het animeren van websites! Vandaag vertelt hij meer over zijn leuke werk bij NC.

Lees verder
NC-Inside

 Hoe ben je bij NC terechtgekomen en hoe lang werk je er?

Voordat ik bij NC-Websites begon, bouwde ik al drie jaar lang websites als hobby. Ik had ook een paar klanten in die tijd. Ik wilde graag van mijn hobby mijn beroep maken en zocht naar een plek waar ik echt iets kon bijdragen. Daarom solliciteerde ik bij NC-Websites. Na een proefperiode van een week kreeg ik een aanbod en die heb ik geaccepteerd. Sindsdien werk ik hier nu al bijna een jaar.

 Wat doe je bij NC-websites?

Ik neem de ontwerpen van onze designers als basis en bouw de websites nauwkeurig na. Ik voeg ook animaties toe aan de websites met behulp van gsap.js. Daarnaast geef ik advies over realistische en haalbare animaties voor de websites.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Vanuit Midwolda vertrek ik op mijn fiets en begin ik de dag met een heerlijk kopje thee eenmaal aangekomen op kantoor. Na het controleren van mijn e-mail en het bekijken van het huidige project, ga ik vervolgens aan de slag met het bouwen van een website. Meestal ben ik daarmee bezig, tenzij ik een website online moet zetten.

Wat maakt jouw werk bij NC-websites zo leuk?

Ik geniet enorm van de sfeer en het teamgevoel hier. Voorheen zat ik alleen op mijn slaapkamer, maar nu maak ik deel uit van een heel team dat klaarstaat om me te helpen als ik ergens tegenaan loop. En ik vind het ook fijn om te zien dat mijn werk waarde toevoegt aan het bedrijf.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendin en ga ik naar de sportschool. Het is ook belangrijk voor me om mijn programmeervaardigheden verder te ontwikkelen. Onlangs heb ik de CS50X-cursus (Introduction to Computer Science) van Harvard afgerond en een cursus gevolgd over het ontwerpen van nog meer indrukwekkende animaties voor websites.

Wat is je favoriete plek op kantoor?

Mijn favoriete plek is The Green! Daar hebben we staanplaatsen, dus ik kan gemakkelijk afwisselen tussen staan en zitten. Het is ook wat rustiger en meer afgezonderd van de rest van het kantoor.

Max van der Kogel

Webdesigner

MEER WETEN?