Terug naar Blog
Medewerker in beeld: Lesley
  • 609
15
mei

Medewerker in beeld: Lesley

Lesley werkt nu een half jaar als designer en Lightspeed specialist bij NC-websites. Vandaag vertelt hij meer over zijn leuke werk bij NC.

Lees verder
NC-Inside

 Hoe ben je bij NC terechtgekomen en hoe lang werk je er?

Lennart is bij ACV gaan voetballen rond november/december en kwam in mijn team terecht. Na een paar gesprekjes in de kleedkamer werd ineens geroepen dat ik op zoek was naar een baan. Lennart is hier toen op in gegaan en een week later was ik op gesprek bij NC-websites, waarna ik begin januari kon beginnen aan mijn proefperiode. Sindsdien ben ik werkende bij NC-websites.

 Wat doe je bij NC-websites?

Ik ben begonnen als designer, maar na enkele weken is Lightspeed (webshops) mijn hoofdtaak geworden. En naast Lightspeed ondersteun ik het design team met het ontwerpen van websites.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik rij ongeveer 40 minuten vanuit het mooie Assen naar het kantoor. Meestal ben ik eerder op het kantoor dan 8.30 uur. Nadat ik de deuren heb geopend, installeer ik mezelf rustig en begin ik mijn dag met een heerlijk kopje koffie. Vervolgens staan de eerste anderhalf uur vrij voor de Lightspeed helpdesk. Daarna ga ik bezig met mijn Lightspeed projecten óf design projecten en hier en daar een gesprek of presentatie met een klant.

Wat maakt jouw werk bij NC-websites zo leuk?

Het contact met de klant is iets wat ik erg leuk vind, evenals de snelheid waarmee klanten iets dat ik heb ontworpen in gebruik kunnen nemen.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Ik ben vaak te vinden in de sportschool en mijn grote hobby is mijn auto. Daarnaast voetbal ik ook nog bij ACV.

Wat is je favoriete plek op kantoor?

Zo dicht mogelijk bij het koffiezetapparaat.

Lesley Wester

Webshop specialist

MEER WETEN?