Terug naar Blog
Medewerker in beeld: Jessy
  • 468
30
aug

Medewerker in beeld: Jessy

Het is een jaar geleden dat Jessy voor de tweede keer bij NC-Websites aan boord stapte, maar dit keer als Projectmanager op de online marketingafdeling. Vandaag nemen we een diepgaand kijkje in zijn leuke werk bij NC-Websites.

Lees verder
NC-Inside

 Hoe ben je bij NC terechtgekomen en hoe lang werk je er?

Mijn avontuur bij NC-Websites begon in het tweede jaar van mijn studie commerciële economie aan de Hanzehogeschool. Een voetbalteamgenoot van mij werkte bij NC-Websites en hij vertelde me dat er nog een stageplek beschikbaar was. Na een positieve reactie op mijn sollicitatie begon ik als online marketing stagiair met een specialisatie in SEA (Search Engine Advertising).

Maar mijn avontuur bij NC stopte daar niet. Een tijdje later werkte ik voor Kassa Nuus en lieten we een website bouwen door NC-Websites. Dat proces heb ik volledig ontzorgd. En zo kwam ik weer in aanraking met NC en belandde ik eigenlijk een jaar geleden weer aan de andere kant van de tafel. 

 Wat doe je bij NC-websites?

Ik ben Projectmanager van de online marketingafdeling. Mijn rol omvat het maken van planningen voor de afdeling, ervoor zorgen dat iedereen op schema ligt, en soms moeten projecten wat extra aandacht krijgen. Vanaf het begin begeleid ik projecten tot ze succesvol worden afgerond. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de verkoop van websites aan sportverenigingen en voer ik salesactiviteiten. Als het gaat om online marketing, ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Elke werkdag is anders, maar in het algemeen begint mijn dag met het checken van de mailbox en het controleren van de planningen van het team. Ik start met een daily stand-up meeting met mijn team. Verder houd ik me in de ochtend meestal bezig met projectmanagementtaken, zoals klantcontact, het regelen van processen, het bedenken van projecten en het plannen ervan. Alles voorbereiden zodat mijn collega's de projecten kunnen oppakken.

In de middag heb ik meestal gesprekken met klanten, of ben ik bezig met bijvoorbeeld een CRO Analyse (Conversion Rate Optimization) of soms een campagne opzetten.

Wat maakt jouw werk bij NC-websites zo leuk?

Wat mijn werk bij NC-Websites zo leuk maakt, is de diversiteit van de werkzaamheden en natuurlijk de klanten. Ik vind het geweldig om voor verschillende klanten te werken en met hen in gesprek te gaan. Daarnaast motiveren mijn collega's mij om het beste te leveren voor de klant en de positieve sfeer op kantoor draagt ook bij aan het plezier in mijn werk.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik ben vooral vaak bezig met fitness en voetbal. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vrienden af te spreken, samen uit eten te gaan. Of leuke dingen te ondernemen met mijn vriendin, zoals naar de bioscoop gaan.

Wat is je favoriete plek op kantoor?

Mijn favoriete plek op kantoor is de "The Blue". Hier heb ik leuke gesprekken met klanten en bespreken we hoe we onze doelen kunnen realiseren en welke aanpak het meest effectief is voor succes.

Jessy

Online marketeer

MEER WETEN?