Terug naar Blog
Feedlie, de socialmedia feed widget voor op je website
  • 390
29
apr

Feedlie, de socialmedia feed widget voor op je website

Het plaatsen van berichten op je socialmedia kanalen is uiteraard hartstikke leuk. Je plaats updates over je bedrijf, leuke momenten en misschien wel video's. Je wil hiermee zoveel mogelijk mensen bereiken maar wist je bijvoorbeeld dat je je socialmedia feed ook op je website kunt plaatsen? Meet Feedlie, de tool om gemakkelijk je socialmedia feed in te laden op je website. In deze blog gaan we alles uitleggen over Feedlie.

Lees verder
Blog

Wat is Feedlie?

Feedlie is een mega handige tool om je socialmedia feed in te laden op je website. Facebook, Linkedin en Instagram berichten laat je prachtige feed terugkomen op je website. HIerdoor weet je zeker dat zowel volgers als website bezoekers het laatste nieuws van je organisatie hebben gezien of gelezen! De tool is makkelijk te gebruiken en zelf op te maken. 

Wat zijn de voordelen van Feedlie?

Een extra tool voor je website is natuurlijk altijd leuk en handig maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van Feedlie? Geen zorgen, we hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet:

  • Je hebt binnen enkele seconden je social media feed op je website
  • Je bespaart tijd met het update van je website omdat je site wordt geüpdate bij elk social media bericht die je plaatst
  • Feedlie is gemakkelijk zelf te configureren en aan te passen naar jouw smaak

Hoe ziet Feedlie eruit?

Het is begrijpelijk dat je graag een beeld wil hebben bij Feedlie en hoe dit eruit ziet op je website. Daarom laten we je graag een voorbeeld zien van een tevreden klant die Feedlie actief gebruikt! Namelijk Broekema BV :

Broekema BV gebruikt Feedlie om Facebook berichten zichtbaar te maken op de website onder het kopje 'nieuws'. De berichten laten zowel foto als tekst zien. Ook laadt Feedlie emoticons in zoals de trekker en het vinkje. Klik je op de foto dan kom je direct op het bericht op de Facebookpagina. Super handig om zowel nieuws te verspreiden en om meer bezoekers te trekken naar Facebook!