Terug naar Blog
Stichting Belangenorganisatie Grondzuigen
  • 1025
25
jan

Stichting Belangenorganisatie Grondzuigen

We hebben weer een mooi project kunnen afronden: de nieuwe website van Stichting Belangenorganisatie Grondzuigen is online!

Lees verder
Case

Over Stichting Belangenorganisatie Grondzuigen

Stichting Belangenorganisatie Grondzuigen (SBG) is opgericht door koplopers die de techniek van het grondzuigen hebben geïntroduceerd. Grondzuigen is het blootleggen van ondergrondse infrastructuur, zonder aanwezige boomwortels, kabels en leidingen te beschadigen. Dit wordt gedaan met moderne 'zuigwagens'. Het grondzuigen wordt veel ingezet bij industriële projecten. Hierdoor wordt de schade aan het milieu en gebouwen beperkt. 

SBG verenigt grondzuigbedrijven in Nederland. Met het eigen 'SBG-keurmerk' kunnen aangesloten grondzuigbedrijven laten zien dat ze veel waarde hechten aan veiligheid en hoge kwaliteit.

Ga naar SBGrondzuigen.nl

Bij een nieuwe koers hoort een nieuwe website

SBG besloot aan het begin van het jaar om een nieuwe koers te gaan varen. Zo verlegde de stichting de focus van het vergroten van de bekendheid van het grondzuigen en de naamsbekendheid naar het innemen van een nieuwe positie in de markt. SBG besloot te gaan professionaliseren; met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. 

Een prettige samenwerking

Het team van NC-Websites heeft de samenwerking met de SBG als zeer prettig ervaren. Samen met de stichting hebben we ervoor kunnen zorgen dat er een toffe nieuwe website werd neergezet, in een nieuw jasje, met nieuwe kleuren, een nieuwe huisstijl en een nieuw gezicht. Met deze nieuwe website kan SBG cursussen en trainingen aanbieden, om zo de kunst van het veilig grondzuigen over te blijven brengen.

Lesley Wester

Webshop specialist

MEER WETEN?