Terug naar Blog
Intranet Meilof Riks: een handige tool in coronatijd
  • 2066
23
dec

Intranet Meilof Riks: een handige tool in coronatijd

Voor Meilof Riks bouwden we een intranet. Dat is een besloten digitale omgeving voor het delen van belangrijke informatie voor medewerkers. Voor bedrijven met tientallen medewerkers kan dat een ontzettend handige tool zijn.

Lees verder
Case

Een 'digitale hangplek' voor werknemers

Het was altijd al een uitkomst voor grote bedrijven, maar in deze tijden is het een nóg handigere tool: het Intranet, een besloten digitale omgeving om bedrijfsinformatie met medewerkers te delen. We bouwden een intranet voor Meilof Riks, specialist in aluminium bouwproducten. 

Ga naar Meilof Riks B.V.

De functionaliteiten van het intranet

In 2 à 3 afspraken werden de wensen besproken en leuke ideeën uitgewisseld. Dankzij de flexibiliteit van beide partijen was er veel ruimte voor eigen inbreng van de functies van het intranet. Zo werd er een foto van de maand geplaatst. Medewerkers vinden een nieuwspagina, gedeelde agenda, fotoalbum, medewerkersprofielen, gebouwen, machines, personeelszaken, verjaardagen en bouwproducten op hun nieuwe 'digitale hangplek'. Ze kunnen gemakkelijk handboeken en andere belangrijke documenten downloaden.

Juist in deze coronatijd

In deze onzekere tijd van veel thuiswerken is het intranet een echte uitkomst voor Meilof Riks. Medewerkers loggen gemakkelijk in vanuit hun thuiswerkplek en missen zo nooit belangrijke bedrijfsinformatie. Het is de ideale manier om je werknemers in deze tijd op de hoogte te houden.

Jonathan Bisschop

Programmeur

MEER WETEN?