Terug naar Blog
Geertsema Staal: >3.000 producten in één overzichtelijk bestelsysteem
  • 2468
24
nov

Geertsema Staal: >3.000 producten in één overzichtelijk bestelsysteem

Lees verder
Case

Gloednieuw webdesign

Geertsema Staal, onderdeel van O. De Leeuw Groep, is hofleverancier van alles dat met staal te maken heeft; je vindt er verschillende stalen, aluminium en rvs grondstoffen in diverse afmetingen. Door het uitgebreide assortiment was er de behoefte aan een nieuw webdesign én een maatwerk bestelsysteem dat niet alleen makkelijk te beheren is, maar ook makkelijk te gebruiken is door de eindklant.

Uniek maatwerk bestelsysteem voor meer dan 3.000 producten

Het assortiment van Geertsema Staal bestaat uit ontzettend veel verschillende soorten staal, die weer onder te verdelen zijn in producten van verschillende afmetingen en kwaliteiten. Om het overzicht van de producten te kunnen behouden, is ervoor gekozen om niet alle producten individueel in een overzicht te tonen, maar om per type product het formaat en de kwaliteit te kunnen selecteren. Ook de prijs van het product in het overzicht is gebaseerd op die factoren.

 

Enerzijds hebben we het voor Geertsema Staal gemakkelijk gemaakt om nieuwe producten toe te voegen. Anderszijds is het voor haar klanten makkelijker geworden om een bestelling door te geven of een offerte aan te vragen.

SEO landingspagina's

Om de zoekmachinevindbaarheid een flinke boost te geven, werden er meer dan 30 unieke landingspagina's geschreven, van waaruit bezoekers gemakkelijk kunnen doorklikken naar het assortiment. Met deze landingspagina's worden klanten niet alleen goed geïnformeerd, maar het legt ook een goede basis voor SEO.

Jonathan Bisschop

Programmeur

MEER WETEN?