Terug naar Blog
Oosterlengte.nl: Een toegankelijke website die innovatie en lokale betrokkenheid combineert
  • 1193
08
jun

Oosterlengte.nl: Een toegankelijke website die innovatie en lokale betrokkenheid combineert

Vandaag vieren we de lancering van Oosterlengte.nl, een bijzonder project waar we trots op zijn. Als NC-websites zijn we verheugd dat we de prachtige organisatie Oosterlengte kunnen ondersteunen met al hun website vraagstukken. Dit project heeft een speciale betekenis voor ons, omdat onze 18 medewerkers allemaal wel iemand kennen binnen de Oosterlengte-organisatie, of het nu zorgbehoevende familieleden zijn of mensen die actief meewerken in de organisatie.

Lees verder
Case

Toegankelijkheid van de website

Bij het ontwikkelen van Oosterlengte.nl hebben we veel aandacht besteed aan toegankelijkheid, zodat de website voor een breed en divers publiek toegankelijk is. Samen met de fotograaf en de afdeling communicatie van Oosterlengte hebben we gewerkt aan een inclusieve online ervaring die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is.

Bezoek Oosterlengte.nl

Krachtig platform: NC-CMS2

De website van Oosterlengte maakt gebruik van het krachtige NC-CMS2-platform. Dit geavanceerde contentmanagementsysteem stelt ons en Oosterlengte in staat om de website efficiënt te beheren en te onderhouden. Met NC-CMS2 kunnen we eenvoudig nieuwe inhoud toevoegen, bestaande informatie bijwerken en de lay-out en functionaliteit consistent houden volgens de afgesproken richtlijnen. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare website-ervaring voor de bezoekers van Oosterlengte.nl.

Lees meer over ons krachtige platform NC-CMS2

Samenwerking en bouwproject hoogtepunten

Tijdens het bouwproces hebben we intensief samengewerkt met de fotograaf en de afdeling communicatie van Oosterlengte om een website te creëren die voldeed aan hun behoeften. We hebben essentiële functionaliteiten ingebouwd, zoals een gebruiksvriendelijk online aanmeldformulier, waarmee potentiële cliënten zich eenvoudig kunnen registreren voor verschillende zorg- en welzijnsdiensten. Daarnaast hebben we interactieve functies toegevoegd, zoals een evenementenkalender en een nieuwssectie, om gebruikers op de hoogte te houden van belangrijke updates en activiteiten binnen Oosterlengte.

 

Bezoek Oosterlengte.nl

Lennart van der Zwan

Eigenaar

MEER WETEN?