Terug naar Blog
Goedkope Grafstenen: conversie<wbr>verdubbeling met een nieuw jasje
  • 296
15
dec

Goedkope Grafstenen: conversieverdubbeling met een nieuw jasje

In 2020 hadden we een doelstelling met onze klant Goedkope Grafstenen. Op de laatste werkdag van het jaar kregen we het nieuws dat dit doel behaald was. Voor 2021 werd dit opgeschroefd; de conversies moesten worden verdubbeld. Voor dit doel werd een nieuwe website gebouwd en een nieuwe online marketingstrategie neergezet.

Lees verder
Case

Over Goedkope Grafstenen

Goedkope Grafstenen doet zijn naam eer aan doordat je geen goedkopere grafmonumenten in Nederland zult vinden; door te besparen op de juiste onderdelen kan het bedrijf hoge kwaliteit grafmonumenten voor zeer concurrerende prijzen aanbieden. En dat door heel Nederland (en België). Voor 2021 kreeg NC-websites een nieuw doel: het aantal conversies verdubbelen. 

Ga naar de website van Goedkope Grafstenen

Conversieoptimalisatie

Het verhogen van de conversies wordt op twee manieren aangepakt: het conversiepercentage van de website verhogen en het relevante verkeer naar de website boosten. Om dit te realiseren is de website in een nieuw jasje gestoken; met een passend kleurenpalet en goede foto's wordt de 'echte ambacht' benadrukt en straalt de website meer vertrouwen uit. Ook is ervoor gekozen om niet langer prijzen in het assortiment te benoemen. Hierdoor worden bezoekers gestimuleerd om vrijblijvend een aanvraag te doen.

Ambachtelijke foto's

Voor de fotoshoot is ervoor gekozen om de nadruk te leggen op de ambacht van het steenhouwen. Van het snijden van de gedenkplaat, tot het polijsten en de belettering: iedere stap uit het proces is op een bijzondere manier vastgelegd.

Online marketing

In 2021 is er - naast de nieuwe website - ook extra aandacht voor het verhogen van het relevante verkeer. Met maandelijkse verbeteringen in het advertentieaccount en wekelijkse optimalisaties van de website wordt zowel met SEA als met SEO het aantal conversies geboost. 

Randi Doddema

Online marketeer

MEER WETEN?