Terug naar Blog
  • 1278
08
sep

RJ Metals: Content is King!

In de moderne zakenwereld is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor bedrijfsgroei en succes. RJ Metals, een groeiend bedrijf in de metaalindustrie, begrijpt dit principe maar al te goed. Benieuwd naar de digitale transformatie van RJ Metals? Lees verder!

Lees verder
Case

Een krachtig vormgegeven website op ons snelle NC-CMS2

Bij RJ Metals begon alles met een grondige inhoudelijke intake waarbij alle belangrijke aspecten van het bedrijf werden geïdentificeerd. Vervolgens werden deze ideeën uitgewerkt en op papier gezet en werden teksten geschreven.

Onze ontwerpers werkten aan het ontwerp in "The Green" en brachten het idee tot leven door een prototype van de website te creëren.

Nadat het ontwerp was goedgekeurd ging de bouw van de website van start in "The Blue". De website van RJ Metals maakt gebruik van het krachtige NC-CMS2-platform. Dit geavanceerde contentmanagementsysteem stelt ons en RJ Metals in staat om de website efficiënt te beheren en te onderhouden. Met NC-CMS2 kunnen we eenvoudig nieuwe inhoud toevoegen, bestaande informatie bijwerken en de lay-out en functionaliteit consistent houden volgens de afgesproken richtlijnen.

Lees meer over ons krachtige platform NC-CMS2

Contentdag, filmen op locatie

Een sterke website alleen is niet voldoende om een bedrijf online verder te positioneren. Daarom hebben we een contentdag georganiseerd, waar we samen met een professionele filmcrew opnames hebben gemaakt. Deze waardevolle content is vervolgens slim ingezet op platforms zoals LinkedIn en andere social media, en natuurlijk ook op de website zelf.

Content is king en het delen van relevante, boeiende en informatieve content op verschillende kanalen verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van RJ Metals, maar creëert ook betrokkenheid bij hun doelgroep.

Bekijk de content!

 Slimme marketingcampagnes

De rijke content die we op de contentdag hebben geschoten, zoals foto's en video's, hebben we op een slimme manier ingezet om RJ Metals onder de aandacht van de doelgroep te krijgen. Omdat dit bedrijf nog weinig naamsbekendheid heeft opgebouwd, was het belangrijk om een brede doelgroep in de regio aan te spreken. Aan de hand van verschillende thema's hebben de de content ingezet voor betaalde social media campagnes, maar ook organische campagnes. Zo dragen we bij aan de naamsbekendheid van RJ Metals.

Bedrijfsherkenning met Leadinfo

RJ Metals wilde niet alleen aanwezig zijn op social media, maar ook potentiële klanten bereiken en aantrekken. Daarom implementeerden we een speciale koppeling met Leadinfo, waarmee B2B-bedrijven herkend kunnen worden. Deze slimme integratie stelt RJ Metals in staat om gericht acquisitie te doen en zo nieuwe zakelijke kansen te benutten.

Randi Doddema

Online marketeer

MEER WETEN?