Terug naar Blog
2020 in vogelvlucht: een terugblik op het afgelopen jaar
  • 1014
24
dec

2020 in vogelvlucht: een terugblik op het afgelopen jaar

2020 was een bijzonder jaar. Met veel ups en downs zal het een jaar zijn dat we - zowel zakelijk als persoonlijk - niet snel zullen vergeten. Vandaag blikken we terug op het afgelopen jaar.

Lees verder
NC-Inside

Het was een bijzonder jaar

Afgelopen jaar kwam met veel ups en downs. Voor veel van onze klanten en voor ons was het een lastige tijd. Veel onzekerheid en veel thuiswerken. Die situatie heeft ons echter ook mooie uitdagingen gebracht; zo bouwden we voor veel klanten een spoedwebshop en gaven we ondernemers een podium met ons coronamagazine. We vertellen je graag de hoogtepunten van ons jaar.

Uitbreiding van het NC-Kantoor

In de afgelopen jaren is het team van NC sterk gegroeid, zowel voor het bouwen van websites als binnen de marketing. Het team groeide uit z'n jasje en binnen het mogelijke werden zoveel mogelijk plek gemaakt voor de extra krachten. Al gauw werd de beslissing gemaakt dat het naastgelegen pand bij het kantoor zou worden betrokken. Een paar maanden nadat de eerste binnenmuren werden omgeduwd, was het daar: ons nieuwe kantoor.

Lees meer over onze uitbreiding

 

Lightspeed Gold Partner

Er is een grote toename van online activiteiten; veel bedrijven beginnen nu met online verkopen, nog veel meer dan normaal. Voor deze toenemende vraag zijn we op zoek gegaan naar een softwareoplossingen die onze klanten snel kon laten groeien. Dit hebben we gevonden in de marktleidende webshopsoftware Lightspeed. Sinds de tweede helft van 2020 mogen we ons Lightspeed Gold Partner noemen. De software is zeer flexibel en sluit perfect aan op onze eigen dienstverlening. 

Bekijk een recent afgeleverde Lightspeed Shop van NC-Websites: Oost Werkkleding

Ga naar Oost Werkkleding

 

Online Succes Gold Partner

Sinds dit jaar mogen we onszelf Online Succes Gold Partner noemen. Online Succes is software gespecialiseerd in bedrijfsherkenning en lead generatie. Met deze software kun je heel gericht bedrijven targeten die jouw website hebben bezocht. Hiermee verhoog je de verkoopkansen van je salesteam. Als Gold Partner verzorgen we het gehele proces van aanmelding tot installatie op de website en uitleg aan het salesteam.

Lees meer Online Succes

 

Nieuwe aanwinsten: Ron en Randi

Aan het einde van 2019 is ons team uitgebreid met twee nieuwe krachten: Programmeur Ron en online marketeer Randi. 

Maak kennis met ons team

 

Online Ondernemend Oldambt

In maart werden de eerste bedrijven hard getroffen door de coronacrisis. Ter inspiratie van onze Oldambster collega's hebben we een nieuwe website in het leven geroepen: Online Ondernemend Oldambt. Op dit platform deelden we bijzondere verhalen van collega-ondernemers, hoe zij de coronacrisis ervaren en met welke creatieve ideeën en oplossingen ze kwamen om met de huidige omstandigheden te kunnen blijven ondernemen.

Ga naar Online Ondernemend Oldambt

Coronawebshops

Tijdens de coronacrisis hebben we tientallen ondernemers in het zadel geholpen met het snel opzetten van relatief eenvoudige webshops met grote impact. 

Lees de case van Restaurant Bij de Molen

 

Een greep uit onze Coronawebshops:

Whappie Partner

Dit jaar zijn we Whappie Partner geworden. Met een Whappie op je website mis je nooit meer een conversie; of je bezoekers nou op mobiel of desktop je website bezoeken, of ze nou willen WhatsAppen of e-mailen, met een Whappie op je website zit je gebakken. Wanneer je je Whappie via NC-Websites aanvraagt, helpen we je met het installeren en opmaken van je Whappie! 

Lees meer over Whappie

 

We willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze ook in 2020 weer in ons hebben gehad. Het was een onzeker en moeilijk jaar en we hopen ook in 2021 weer mooie oplossingen te kunnen blijven bouwen!

Lennart van der Zwan

Eigenaar

MEER WETEN?