Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor รบ werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Bestel SSL Snel!

SSL maakt internetten veilig. Online aankopen, financiële transacties en het versturen van persoonsgegevens, SSL beveiligt het gegarandeerd. Hebt u een zakelijke website, dan kunt u niet meer zonder SSL-certificaat. Lees ook dit artikel op Tweakers.net

Bestelformulier:

Kosten SSL Certificaat: €6,25 per maand, eenmalige installatiekosten € 75,-*


 

SSL binnenkort verplicht

Naar verwachting stellen alle browsers & zoekmachines SSL binnenkort verplicht. Het moet toch gebeuren en is nu al van grote meerwaarde. Daarom adviseren wij u om dit nu al te regelen. Wij regelen uw SSL certificering van A tot Z voor u.

SSL en Google

Zoekmachines zoals Google waarderen websites met SSL beveiliging beter. Zo zorgt deze beveiliging en certificering voor een hogere positie in de zoekresultaten. U bent online nog beter te vinden.  

Kosten SSL

SSL-certificering op uw website kost 6,25 euro per maand (ex. btw). Voor aanpassing van uw website en bijbehorende onderdelen betaalt u in de meeste gevallen eenmalig 75 euro (ex. btw) opstartkosten, afhankelijk van het mogelijke maatwerk op uw website. 

Wij helpen u graag verder. Mail ons via helpdesk@nc-websites.nl of bel (0597) -870037, u kunt ook het SSL certificaat bestellen via bovenstaand bestelformulier.

 

Meer informatie:

+31 (0) 597 87 00 37
Vrijblijvende Offerteaanvraag