Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor รบ werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Nieuw bij NC-websites: Google Streetview van uw bedrijf

Speciaal voor klanten van NC-websites!

Je website is al prima voor elkaar, maar je zoekt iets extra’s? Een 360 graden foto zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Jouw klanten zullen een completer beeld krijgen van het bedrijf of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en leuk nieuws voor je klanten te creeeren. 

Mogelijke toepassingen

Er zijn natuurlijk veel toepassingen te verzinnen voor het maken van 360 graden foto’s. Denk bijvoorbeeld eens aan; een Bed en breakfast / Hotel, Restaurants, Winkels en bedrijfsruimtes. Ook hier kan het interessant zijn om potentiele klanten alvast kennis te laten maken met een ruimte.

Google Streetview 360 Groningen

Hoe gaat het te werk?

Wij maken een 360 graden foto van hoge kwaliteit die wij zowel op Google zetten als op uw website. Daarnaast kunnen we u helpen om de 360's op social-media te plaatsen zodat je extra beleving creëert voor je klanten. Onderaan deze pagina vind je een leuk voorbeeld! 

Interesse? Vul onderstaand formulier in en we maken een vrijblijvende offerte!


Meer zien?

Bekijk ons portfolio