Recensies

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 9,6 van 10 op basis van 61 gebruikersrecensies

02-11-2015 18:39
Geschreven door Peperbrandveiligheidstrainingen Appingedam,
Door de perfecte samenwerking met nc-websites, heeft alles een andere indeling gekregen. Ze hebben onze website hellemaal naar onze wens gemaakt. Het is een perfect bedrijf met ook echte kenners van hun vak. En we zien echt de positieve resultaten in ons bedrijf, dankzij de techniek van nc-websites. Echt een aanrader als je je bedrijf wilt ontzorgen.
Bezoek website
28-10-2015 23:26
Geschreven door John Walters van Walters, dat werkt!,
Wat een plezierige samenwerking hebben we gehad met de creatievelingen van nc-websites! Alles is heel laagdrempelig en alle eigen inbreng wordt direct opgepikt en vakkundig behandeld. De website is top geworden en heel gebruiksvriendelijk. Je hebt ook achteraf nog alles zelf in de hand en als je ergens niet uitkomt staan ze na 1 telefoontje of mailtje direct voor je klaar! Bedankt nc-websites voor de fijne samenwerking!
Bezoek website
28-10-2015 13:33
Geschreven door MSN kozijnen,
Door de korte lijnen bij NC-Websites kon er snel worden voldaan aan m'n behoefte om op korte termijn een website te maken. Ook de aftersales wordt goed opgepakt en is inmiddels een tweede website gerealiseerd door dit bedrijf. De continue verbetering en optimalisatie zorgt ervoor dat de bezoekers aantallen omhoog gaan. Het hele aspect van internet tot en met de website's is inmiddels in hun handen gegeven zodat ik weer tijd heb voor andere dingen namelijk ondernemen
Bezoek website
23-10-2015 11:57
Geschreven door Bert van Galerie Marten Randa,
Door de voortreffelijke samenwerking met NC-Websites Winschoten is de website volledig naar mijn wens. Diverse onderdelen hebben een totaal andere indeling gekregen, bijvoorbeeld de agenda, galerie en de pagina kunst en interieur. Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem achter de website kan ik de teksten en headers gemakkelijk aanpassen en snel nieuwe berichten plaatsen. En loop ik ergens tegenaan, dan is 1 telefoontje voldoende om het probleem snel op te lossen. Het zijn een stel wilde, creatieve jongens bij elkaar, maar bovenal zeer klantvriendelijk! Ik werk met veel plezier met ze samen!”
Bezoek website
18-09-2015 08:05
Geschreven door Dieneke (Dien Popke Kinderopvang),
Doordat ouders ons kunnen vinden op het internet, loopt onze nieuwe locatie POPPIEZ vol met kinderen!!! Ik denk dat het verschil maakt door onze prachtige website, gemaakt door NC websites!!! Top!!!
Bezoek website
14-09-2015 12:27
Geschreven door De Makelaar Ella Onrust Groningen,
De mensen van NC-websites snappen waar het om gaat en denken mee bij ontwikkeling van oplossingen op maat. Ze zijn actief en bereikbaar en komen met verrassende en creatieve oplossingen. De samenwerking met NC-websites is geweldig!” - de makelaar Ella Onrust
Bezoek website
29-08-2015 12:28
Geschreven door De Blokeend Oudeschans,
Onze website is zo'n 4 jaar geleden perfect gebouwd door de mannen van nc-websites en door deze goede ervaring hebben wij besloten ook de vernieuwing van de website door hen te laten uitvoeren. Nu is de website ook geschikt voor mobiel en ipad en blijft alles duidelijk zichtbaar. Men is altijd bereid mee te denken en vragen te beantwoorden. Na de "oplevering "kan je terecht met een vraag . Ook werden wij verblijd met een mooie dankjewel doos met leuke,nuttige en bruisende inhoud. Dankjulliewel en ga zo door!
Bezoek website
15-06-2015 12:32
Geschreven door
Ik kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn over NC-websites, onze nieuwe website voldoet aan al onze verwachtingen en meer!!! Er wordt geluisterd naar je wensen en ze brengen ze nog mooier tot uiting, geweldig dat je zelf het beheer een beetje in handen kan hebben en dat ze je ook nog helpen achter de schermen waar nodig. Bedankt allemaal (y)
25-04-2015 11:02
Geschreven door R. Heistek,
NC websites heeft voor onze manuele praktijk een mooie website gemaakt. Het grote voordeel van hun websites is dat je zelf makkelijk en snel zaken op de site kan veranderen. En mocht je vragen hebben mbt de site oid dan bel je ze en word je direct vriendelijk en deskundig geholpen!
Bezoek website
04-03-2015 11:30
Geschreven door Van Lent Timmer- & Tegelwerken,
Na een duidelijke en prettige presentatie over websites van NC-Website op een bijeenkomst hoefde ik niet lang na te denken en heb na die tijd meteen een afspraak gemaakt met Lennart om voor mij een nieuwe website te bouwen. Na een kort bezoek en alles te hebben besproken over hoe en wat zijn ze aan de slag gegaan met mijn site. Nadat ze de opzet klaar hadden zijn er nog een paar kleine aanpassingen gedaan wat uiteindelijk voor mij de juiste heeft website heeft gebracht. Hij is geworden hoe ik het wou en het me ook had voorgesteld! 1 van de mooie dingen van mijn nieuwe website is, het eigen beheer hiervan. Na een korte uitleg en een handleiding over het beheren van mijn site is het beheren hiervan wel heel makkelijk geworden. NC-Websites is een zeer professioneel websitebouwer en de samenwerking met hun is ook zeer prettig!! Ik ben uiterst tevreden over alles wat ze hebben gedaan en voor iedereen die een goede website wil, zal ik NC-Websites zeker aanraden!
Bezoek website
03-03-2015 08:45
Geschreven door Boerderij Hermans Dijkstra,
Top service! Heel erg bedankt voor de mooie website, supersnelle service nadat Google problemen had gemeld met de oude site. Zeer professioneel en een fijne samenwerking!
Bezoek website
01-02-2015 14:09
Geschreven door Roelof Potgieser,
Snelle service, goede know how. Zou het iedereen aanbevelen.
Bezoek website
31-01-2015 15:09
Geschreven door Jorg Rotman,
Ik kende NC-websites van de bouw van een site voor een ander bedrijf en mijn ervaringen waren heel goed. Toen Google meldde dat er problemen waren met de site van Pander en Lier, belde ik daarom gelijk Lennart van NC-websites. Er was alle begrip voor de noodzaak tot snel handelen en binnen een etmaal waren we weer online. NC-websites leverde supersnel heel goed werk. Nog eens 24 uur later waren alle puntjes op de i gezet en stond er een perfecte site, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien bleek de bouw minder tijd te hebben gekost, dan in de offerte begroot. Dus kregen we ook nog eens een lagere rekening. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden.
Bezoek website
03-12-2014 12:03
Geschreven door Ronald Kemp,
Ronald Kemp van de Grunneger Deurtrappers NC-websites heeft een goed werkende, aantrekkelijke website Megamarathondag gebouwd die ook nog eens goed werkt. Via de website kunnen mensen zich aanmelden en het inschrijfsysteem werkt goed. Er wordt snel en adequaat op vragen van mij gereageerd. NC websites is daarmee betrouwbaar en bovendien klantvriendelijk. Ik beveel NC-websites dan ook van harte aan!
Bezoek website
29-11-2014 15:12
Geschreven door Dien Popke,
Een hele mooi nieuwe website!!! Kleurrijk en duidelijk! Makkelijk om zelf tekst en foto's snel te veranderen!!! Zeer tevreden over NC-websites
Bezoek website
29-11-2014 15:12
Geschreven door
Een hele mooi nieuwe website!!! Kleurrijk en duidelijk! Makkelijk om zelf tekst en foto's snel te veranderen!!! Zeer tevreden over NC-websites
26-11-2014 13:24
Geschreven door ATN Engineering B.V.,
De samenwerking tussen ATN en NC websites heeft de marketing van ATN op een hoger niveau gebracht. Onze website is beter te vinden voor veel internationale bezoekers en wij krijgen vaak te horen dat ze niet om onze website heen kunnen. Van een klant uit Turkije hoorden we onlangs nog dat hij ons iedere keer weer tegen kwam op het web. De service die NC websites biedt staat op een hoog niveau en ze zijn klant specifiek gericht. Ze staan altijd voor ons klaar.
Bezoek website
08-11-2014 08:51
Geschreven door
NC-websites heeft voor onze beide toernooien een prachtige website ontwikkelt waarmee de stichting zeker stappen heeft gemaakt. De behandelbaarheid van de website is daarbij ook nog eens fantastisch, zelfs voor een leek op het gebied van websitebeheer. Mocht het een keer voorkomen dat het niet lukt, dan zijn de heren altijd bereikbaar en bereidt om het probleem in een oogwenk op te lossen. Zeer plezierig in de omgang met veel verstand van zaken. Kortom, niets meer dan lof voor NC websites, een absolute aanrader!
07-11-2014 18:48
Geschreven door
Ze bieden aan ons precies hetgeen wat we nodig zijn. Een betrouwbare, toegankelijke partner om een toekomst mee op te bouwen.
05-11-2014 13:04
Geschreven door Sanne de Gooyer,
Professioneel bedrijf met een leuk, betrokken team. NC-Websites biedt website oplossingen op maat. Zo hebben ze voor Attent marketing een website in 1 dag gebouwd. Ik ben erg blij met het resultaat! Benieuwd? Kijk op de website!
Bezoek website
03-11-2014 23:11
Geschreven door Stoeterij Renken,
Zeer tevreden over NC-websites. Korte communicatie, snelle handelingen, inventief in dingen oplossen en een strakke moderne website afgeleverd die ook nog eens zeer makkelijk te bedienen is . Oftewel een aanrader voor alle noordelijke bedrijven om NC websites in te schakelen.
Bezoek website
03-11-2014 23:11
Geschreven door
Zeer tevreden over NC-websites. Korte communicatie, snelle handelingen, inventief in dingen oplossen en een strakke moderne website afgeleverd die ook nog eens zeer makkelijk te bedienen is . Oftewel een aanrader voor alle noordelijke bedrijven om NC websites in te schakelen.
22-09-2014 09:37
Geschreven door
03-01-2014 23:57
Geschreven door
30-12-2013 17:16
Geschreven door
06-12-2013 14:15
Geschreven door
29-11-2013 23:48
Geschreven door
06-11-2013 18:39
Geschreven door
18-10-2013 18:24
Geschreven door
14-10-2013 11:52
Geschreven door